Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Još malo

VIDEO 50 dana do Eura: Evo kakva je situacija s ulaznicama i što da nikako ne radite

Euro u Njemačkoj započinje 14. lipnja, a hrvatska reprezentacija prvu utakmicu igra dan poslije protiv Španjolske u Berlinu…

50 dana prije Eura pripreme za početak nogometne smotre u punom su jeku. Kada su ulaznice u pitanju, glavna faza prodaje krenula je prošle jeseni preko UEFA-ine "lutrije".

To je značilo - prijaviti se i čekati da vas UEFA izvuče. U ožujku je bila tzv. resale faza kada su navijači mogli prodati ulaznice koje im ne trebaju.

Glavna loža u Maksimiru Sočna maksimirska intriga: Kako je zbrisao moćnik koji je drmao Dinamom i je li ostavio svoje ljude? divider

Provjerili smo kakva je sada situacija sa ulaznicama i ima li još nade za one koji nisu uspjeli doći do dragocjenog papirića.

Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a:

"Ulaznica u principu više nema. Rok za kupnju ulaznica je davno istekao i svi koji su u tom razdoblju uspjeli doći do tog vrijednog papirića su sretnici, a oni koji nisu morati će pokušati drugim metodama koje mi kao Savez ne možemo službeno promovirati ili sugerirati navijačima."

Ulaznice još ne postoje

Ulaznice fizički još ne postoje. Uefa će početkom lipnja svima koji su uspjeli kupiti ulaznice poslati kodove na njihove mobilne aplikacije. No, razni oglasnici već nude ulaznice za utakmice Vatrenih.

Dominik Livaković Turci tvrde da Livaković napušta Fenerbahče na kraju sezone: Već se zna ime novog kluba i visina odštete? divider

"Mi možemo samo navijačima sugerirati da ne kupuju ulaznice na takvim platformama jer, osim što je to ilegalno, vi ne kupujete u ovom trenutku još fizičku ulaznicu, tako da osim što ostajete bez novca ostajete i bez ulaznice koju mislite da ste kupili", ističe Pacak.

Navijačke zone i sigurnost

Svi oni koji neće riskirati s kupnjom na crnom tržištu djelić navijačke atmosfere moći će osjetiti u brojnim navijačkim zonama, a tamo će se za sigurnost brinuti i hrvatski policajci.

Jurica Jurjević, voditelj odjela za prevenciju, sigurnost i integritet HNS-a:

"Jedan dio uniformiranih policajaca ići će sigurno, ali biti će i mješovite patrole u gradovima u kojima će Hrvatska igrati kako bi i komunikacija i sve ono šta ide uz to puno lakše i jednostavnije prošlo."

Mjere sigurnosti u Njemačkoj će biti na najvišem mogućem nivou. Izabranici Zlatka Dalića prvu utakmicu igraju 15. lipnja u Berlinu protiv Španjolske, 19. lipnja u Hamburgu ih čeka Albanija, dok će Leipzig 24. lipnja biti domaćin susretu Hrvatske i Italije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider