Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
zavidan pregled igre

Baš kao Prosinečki: Zekić uhvaćen s cigaretom, pogledajte urnebesnu reakciju!

''Potez kola'' s domaćih travnjaka dolazi iz Vinkovaca, a u glavnoj je ulozi Zoran Zekić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zoran Zekić je u sedmom kolu HNL-a s Osijekom upisao poraz na gostovanju kod velikog slavonskog rivala Cibalije. Osijek, koji iza sebe ima vrlo uspješnu europsku avanturu, bio je favorit, ali Cibalia je upisala prvu pobjedu u Slavonskom derbiju nakon 4,5 godina.

Zekić sigurno nije bio zadovoljan izvedbom ni rezultatom svojih igrača, a stres je pokušao ublažiti cigaretom. Kako pušenje na klupi pripada nekim prošlim, neki će reći romantičnijim vremenima, Zekić se pokušao pritajiti u blizini klupe za rezervne igrače.

No, kamere su ga uhvatile, a Zekić je pokazao zavidan ''pregled igre'' – primijetio je kamere i brzinom munje spremio cigaretu u maniri školarca koji se skriva od roditelja. Oku kamere ipak se ne može pobjeći, a snimljeni materijal dovoljan je da njegovu reakciju pretvori u pravi hit.

Reakciju Zekića s cigaretom pogledajte ovdje--->VIDEO

Ovom reakcijom neodoljivo je podsjetio na Roberta Prosinečkog i njegov sada već kultni video s proslave europskog naslova Crvene Zvezde. Prosinečki je tada također brzinom munje sakrio cigaretu nakon što je primijetio kamere, a ta je snimka i danas hit koji zabavlja fanove nogometa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider