Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
a danas drma ''mercatom''

Nova sočna priča o fatalnoj Icardijevoj supruzi i Maradoni: ''Ne znam što su radili, valjda pomicali namještaj'

Nema kraja argentinskoj nogometnoj sapunici s fatalnom Wandom Narom u glavnoj ulozi.

Wanda Nara (Screenshot)

Wanda Nara supruga je i agentica argentinske zvijezde Intera Maura Icardija te jedna od najpoznatijih žena u svijetu nogometa, ako ne i najpoznatija.

Fatalna Wanda bila je u braku s Icardijevim nekadašnjim prijateljem Maxijem Lopezom, a u priči dostojnoj kakve latinoameričke sapunice, na kraju je završila s kapetanom Intera.

Wanda je već dugo javna ličnost u Argentini, a priče o njoj redovno pune medijske stupce. Tako se godinama pričalo o njezinoj navodnoj davnoj vezi s Diegom Armandom Maradonom, a tračevi su počeli kada je kamera uhvatila Naru u donjem rublju s njegovim potpisom još 2006. godine.

Mirtha Legrand, 91-godišnja argentinska glumica i voditeljica, izjavila je u jednoj televizijskoj emisiji da je ta veza doista postojala.

''Bila sam na ručku i trebala sam uskoro snimati, kada mi je prišla Wanda Nara. Pitala me zašto je ne pozovem u emisiju, a ja sam odgovorila: 'Ti si ona koja je bila u vezi s Maradonom? Zbog vas nisam mogla spavati noćas''', rekla je.

''Bila sam u predsjedničkom apartmanu pored njih, nisam mogla spavati od buke. Ne znam što su radili, valjda pomicali namještaj'', dodala je.

Zanimljivo, Maradona je za vrijeme kvalifikacija za SP-u kritizirao Naru jer je, po njemu, zvala izbornike i tražila da Icardi igra. Icardi je u karijeri odigrao svega četiri utakmice za Argentinu, od čega tri u kvalifikacijama za Rusiju.

"On igra u reprezentaciji jedino zbog svoje žene Wande koja želi biti njegov menadžer'', rekao je tada Maradona.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider