Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
završila na sky sportsu

Postala internetski hit: Ona je najveća navijačica Manchester Uniteda!

Nyah Rose trogodišnjakinja je koja zajedno s ocem navija za Manchester United te zna riječi popularne pjesme o Zlatanu Ibrahimoviću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je suditi po broju fanova na društvenim mrežama i broju prodanih dresova u svijetu, Manchester United najpopularniji je klub na planetu! Za njega navijaju sve dobne skupine, pa čak i trogodišnjakinja koja je postala zvijezda nakon što je njezin otac James Rose, dugogodišnji navijač Uniteda, objavio video na svom Twitteru.

Nyah Rose ima samo tri godine i zna sve igrače iz početne postave menadžera Josea Mourinha. Vjerojatno zna početnu postavu bolje od brojnih navijača Uniteda, a imena sigurno izgovara bolje čak i od samog menadžera Crvenih vragova – Mourinha.

Njezin izgovor imena uistinu je fenomenalan, a nakon što je pobrojala gotovo sve igrače najčešće početne postave, Nyah je i zapjevala poznatu pjesmu o Zlatanu Ibrahimoviću.

Video je čak završio i na Sky Sportsu, a na svojem profilu podijelili su ga i brojni nogometaši, uključujući najdražeg igrača trogodišnjakinje – Juana Mata.

"Njezin je najdraži igrač Juan Mata. Čak zna i njegov broj na dresu. Kada sam joj rekao da je odgovorio na naš video, počela je skakati od sreće i uzbuđenja, a onda se vratila igranju s lutkama. Uopće nije svjesna da je postala internetska zvijezda s milijun pregleda", ispričao je ponosni otac James.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider