Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
tragedija

Sigurnosne kamere snimile obračun dvojice nogometaša i ubojstvo nasred ulice

U Argentini se dogodio obračun dvojice nogometaša koji je završio na tragičan način.

Facundo Espíndola ubijen u Argentini

Facundo Espíndola, vratar koji je branio za niželigaške klubove u Argentini, preminuo je ovog vikenda nakon što je uboden nožem na ulici tijekom jednog obračuna u kasnim noćnim satima.

Vratar Almagra, koji je prošao školu River Platea, smrtno je stradao u obračunu s kolegom nogometašem, Nahuelom Oviedom. No kako stvari stoje, dvojica nogometaša uopće se nisu poznavala.

Sigurnosne kamere na ulici snimile su cijeli incident koji se dogodio u ranim jutarnjim satima nedjelje u Buenos Airesu. 25-godišnji Espíndola ponašao se vrlo agresivno, baš kao i njegova žrtva, napadač San Telma.

Espíndola se uporno želio obračunati s Oviedom, kojem je u jednom trenutku, barem se tako čini prema snimci, prijatelj dao hladno oružje koje je ovaj iskoristio u posljednjem u nizu njihovih međusobnih okršaja u na ulici ispred noćnog kluba.

Oviedo je uhićen zajedno sa svojim prijateljem, inače paragvajskim državljaninom. Napustili su mjesto zločina u bijelom Peugeotu u kojem su kasnije nađeni tragovi krvi, pišu argentinski mediji. Nekoliko sati kasnije nađeno je i navodno smrtonosno oružje koje je Oviedo odbacio nekoliko blokova dalje.

28-godišnji Oviedo vratio se na travnjak prošle subote nakon teške ozljede, a policiji je poznat otprije. 2011. godine osuđen je na tri godine zatvora zbog pljačke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider