Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Navijači pozor

Samo na Kvikifunpedia.com: Naučite kako pravilno navijati

Na aktualnom Svjetskom rukometnom prvenstvu, pravi navijači glasno navijaju uz Kviki! Svi ostali tek trebaju naučiti čari navijanja s punim ustima. Otkrijte sve detalje!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na krajnje neozbiljnoj destinaciji – Kvikifunpedia.com – grickamo uz Svjetsko rukometno prvenstvo i navijamo za naše Kauboje sve dok ne ostanemo bez glasa. Onda u naše ime progovore docent Perec, gđa. Ribica, dipl. Ing. Štapić i magistar Gric. Oni znaju sve!

Primjerice, rado će vam pojasniti da se sedmerci u rukometu izvode sa sedam metara i da jedna utakmica ima dva poluvremena. Imali su i ceremoniju velikog otvorenja. Paralelno s onim rukometnim, na Kvikifunpediji se odvijalo otvorenje vrećice.

Rukomet je mix nogometa, košarke i vaterpola

Za rukomet kažu da je mix košarke, nogometa i vaterpola. Za takve neodlučne savršen je Kviki navijački mix, ukusna kombinacija grickalica idealna za prvo poluvrijeme. A što u drugom? Kad se stvari zahuktaju, bolje je posegnuti za novim Kviki gric wasabijem. Ljuti protivnici traže ljute zalogaje!

Otkrijte kvikanje, disciplinu za prave rukometne navijače

Sad kad znate što grickati i gdje otići po inspiraciju, vrijeme je da vam otkrijemo tajnu iz naslova. Kvikanje je posebna tehnika navijanja kojoj su dorasli samo pravi navijači. Naime, kvikanje je navijanje punog srca i punih – ustiju. Kako uspješno savladati kvikanje?

Pogledajte video u nastavku!

Kako bi bili najbolji u Kvikanju, trenirajte prije, tijekom i nakon svake utakmice. Ne zaboravite da samo punih ustiju se postaje vrhunski majstor kvikanja. Četiri milijuna izbornika u Hrvatskoj pouzdaje se u vas. Dođite na Kvikifunpedia.com i pratite s nama Kauboje do zlatne medalje!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider