Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
potrudio se čovjek

Romantična gesta supruga rasplakala Serenu: Ovako je svojoj dragoj htio olakšati povratak na posao

Serena Williams uzor je mnogim mladim ljudima diljem svijeta, a njezin je heroj njezin suprug.

Galerija Serena Williams i suprug Alexis (Instagram) Suprug zaželio Sereni povratak tenisu (Twitter Alexis Ohanian) Suprug zaželio Sereni povratak tenisu (Twitter Alexis Ohanian) +2 Suprug zaželio Sereni povratak tenisu (Twitter Alexis Ohanian)

Najbolja tenisačica ovog stoljeća Serena Williams vraća se tenisu iako joj je 36 godina. U rujnu je rodila djevojčicu, a zbog trudnoće nije se natjecala više od godinu dana. No Serena je odlučila vratiti se tenisu u Indian Welsu drugog tjedna ožujka.

Suosnivač Reddita Alexis Ohanian svojoj je dragoj htio olakšati povratak na posao pa se dosjetio sljedeće ideje. Zakupio je velike reklamne panoe, njih četiri, na kojima su fotografije majke i kćeri Alexis Olympije Ohanian Jr.

Na tri reklamna panoa su dijelovi rečenice ''Greatest momma of all time" (najbolja mama svih vremena), dok je na jednom skraćenica G.M.O.A.T, a postavljeni su na cesti koja spaja Indian Wells i Palm Springs.

''Doslovno plačem. Ovo je toliko slatko, volim te'', napisala je Serena ispod objava svog muža koji se svojim pothvatom pohvalio na Twitteru.

''Ovo je upravo postavljeno na cesti I-10 prema Palm Springsu'', napisao je Ohanian te dodao: ''Želio sam joj zaželjeti povratak tenisu. Sam sam to dizajnirao uz malu pomoć naše juniorke.''

Dodajmo i kako je Serena Williams uvjerljivo četvrti put osvojila ''sportskog Oscara''. Roger Federer i američka tenisačica dobitnici su nagrade Laureus za najbolje sportaše u 2017. godini. Odabir je pomalo čudan ako znamo da je Williams posljednji turnir odigrala u siječnju prošle godine.

Nagradu za najbolju ekipu dobila je ekipa Formule 1 Mercedes, nagradu za životno djelo dobio je američki atletičar Edwin Moses, dok je posebno priznanje dobio talijanski nogometaš Francesco Totti. Kod sportaša s invaliditetom slavio je atletičar u kolicima Švicarac Marcel Hug.
 

 

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

 

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider