Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Grupno silovanje

Šokantno: Slavni Brazilac osuđen na devet godina zatvora!

Slavni brazilski nogometaš nepravomoćno je osuđen na devet godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja.

Kaka, Robinho i Ronaldinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Slavni brazilski nogometaš Robinho (33) nepravomoćno je osuđen na devet godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja počinjenog u 2013.

Bivšu zvijezdu Santosa, Real Madrida, Manchester Cityja i Milana osudio je sud u Milanu, javlja talijanska agencija ANSA.

Kazneno djelo dogodilo se 22. siječnja 2013. u jednoj milanskoj diskoteci. Robinho je u to vrijeme igrao za Milan.

Presuda kaže da je Brazilac seksualno zlostavljao neimenovanu albansku djevojku koja je tada imala 22 godine. Istraga je pokazala da je u zlodjelu sudjelovalo pet osoba. Prema talijanskom zakonu Robinho ima pravo na žalbu na više razina tako da se očekuje dugačak pravosudni postupak prije konačne presude.

Razuzdani Brazilac sklon zabavama i slatkom životu već je bio optuživan za silovanje. Neimenovana engleska studentica optužila ga je u siječnju 2009. u Leedsu, no sud je odbacio optužbe.

Robinho je nosio dres Milana od 2010. do 2015. Za brazilsku reprezentaciju upisao je stotinu nastupa i postigao 28 golova. Važio je za jednog od najvećih talenata brazilskog nogometa, dok je igrao u Santosu čak ga se uspoređivalo s Peleom.

Iako je imao relativno uspješnu karijeru, nikada zapravo nije opravdao očekivanja i dosegao visine koje su mu prognozirane. Trenutačno nastupa za brazilski Atletico Mineiro za koji je potpisao u veljači 2016.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider