Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Revolucija brzine s Nike Mercurial Superfly kopačkama

Rezultat četverogodišnjeg istraživanja i razvoja Nike Sport istraživačkog laboratorija donosi Nike Mercurial Superfly., kopačka koja donosi revoluciju u brzini.

“Napravljene na temelju Nike Flyknit tehnologije i s jasnijom siluetom, glatka i posebno oblikovana Mercurial Superfly kopačka bit će prvi izbor najbržih igrača današnjice”, istaknuo je predsjednik i izvršni direktor Nike,Inc. Mark Parker na predstavljanju u Madridu.
“Moć kreativnosti pomiče sve granice. Oduševljeni smo najnovijim kopačkama i iznimno uzbuđeni što ćemo ih vidjeti na nogometnim terenima ovoga ljeta u Brazilu.”

Mercurial kopačke su od svog prvog predstavljanja bile sinonim za brzinu te su dizajnirane su za sportaša koji je uvijek korak ispred same igre. Ove kopačke omogućuju igračima da u punom sjaju izraze sav svoj potencijal i dobiju na djeliću sekunde koji može biti ključan u promjeni smjera igre.

Revolucionarni dizajn kopački stvoren pod utjecajem napredne Nike Flyknit tehnologije. Novo trostruko pletenje osigurava manje materijala između stopala i lopte kako bi se poboljšao osjećaj dodira kod igrača – jedan od ključnih elemenata koji utječu na brzinu.

Povišenim Dynamic Fit izrezom na stražnjem obrubu, koji će radikalno promijeniti siluetu kopačke, stopalo se bolje 'zaključava' u kopački, poboljšava se svjesnost o svim pokretima te osjećaju za teren i loptu.

Osjećaj igračima je kao da imate produženi dio tijela, jer se Dynamic Fit izrezom povezuju stopalo, gležanj i donji dio noge. Time se uklanja čak i najmanja smetnja za igrača i osigurava mu se još veća brzina prema lopti i u kontaktu s njome. To je ogromna prednost Flyknit tehnologije – osigurava nam preciznije podešavanje kopačke u skladu s glavnim odlikama igrača.”
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider