Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
legao na centar i...

Pas ukrao svu pozornost za vrijeme utakmice tražeći češkanje po trbuhu

Neočekivanog posjetitelja imala je utakmica Vardara i Rosenborga u Europskoj ligi.

Galerija Pas na travnjaku Europske lige (Foto: AFP) Pas na travnjaku Europske lige (Foto: AFP) Pas na travnjaku Europske lige (Foto: AFP)

Utakmicama 6. kola u četvrtak je završena grupna faza natjecanja Europske lige. Iako nisu imali nikakve šanse da izbore nokaut-fazu i njihova utakmica nije odlučivala o ničemu, susret Vardara i Rosenborga imao je neočekivanog posjetitelja.

U jednom trenutku utakmice, kada se Vardar spremao izvesti kazneni udarac blizu Rosenborgova šesnaesterca, do centra travnjaka došetao se ni manje ni više nego pas! Umiljati četveronožni ljubimac pronašao je nešto zanimljivo i krenuo njuškati.

Pas na travnjaku Europske lige (Foto: AFP) Pas na travnjaku Europske lige (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Vratar Vardara stigao je do psa i kada ga je htio podići da ga odnese s travnjaka, ovaj se okrenuo na leđa, misleći da slijedi češkanje po trbuhu. Kada je shvatio da ništa od toga neće biti i da je prema njemu krenuo još jedan igrač, pas se pridigao i dao se u "bijeg".

Zaštitari, kojima je pas promaknuo kada je ulazio na travnjak, jedostavno su samo išli prema njemu, a pametni ljubimac samostalno je pronašao izlaz sa stadiona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider