Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
drži se Paige

Golferica u suzama: Napadaju je zbog uskih haljinica, tajica i seksi izgleda

Profesionalna golferica Paige Spiranac slomila se na press konferenciji uoči Mastersa u Dubaiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije godinu dana svijet je podrobnije upoznao vrlo atraktivnu mladu golfericu Paige Spiranac kada je ušla u profesionalni svijet golfa nastupivši na Dubai Ladies Masters. Njen izgled odmah ju je promaknuo u internetsku zvijezdu, a njene fotografije kružile su medijima diljem svijeta.

Ona je profesionalna golferica, ne baš uspješna, ali opet je dobila poziv u Dubai. Na press konferenciji nije mogla zaustaviti suze, jer kaže kako ju zbog atraktivnog izgleda napada dio kolegica te mnogi na internetu koji smatraju kako je njena oprema na turnirima ipak malo previše.

''Mislim da je važno da ljudi shvate koliko me pogađaju takvi komentari. Teško mi je jer napadaju mene i moje roditelje svakakvim komentarima'', rekla 23-godišnjakinja iz SAD-a.

''Cyber huligani su veliki problem i nitko o tome ne govori. To više nije zabavno. Ne može se tako govoriti o drugima. Nije važno kako odigram ovaj turnir, ali činjenica što sam tu i što vam ovo mogu ispričati možda nekome spasi život.''

Internetski troleri i nasilnici otišli su predaleko.

''Nazivaju me promiskuitetnom, prijete mi, samo zato što volim nositi tajice na terenu, kažu da bi bolje bilo da me nema i da sam užasna golferica'', rekla je u suzama mlada sportašica koja se prije golfa bavila gimnastikom.
 

 

One of the best HIIT circuits after back and shoulders tonight #fitness #606fit #strongissexy #workworkwork @606_fit

A video posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

 

Work work work work

A video posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider