Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
i sve je snimljeno!

Ovako se zabavlja mlada američka zvijezda: On i prijatelji iznajmili jahtu punu polugolih žena

Nije Floyd Mayweather, ali mladi Amerikanac nije ni daleko od majstora zabava.

Galerija Dak Prescott na jahti s polugolim djevojkama (AFP/Instagram) Zabava NFL zvijezde na jahti sa polugolim ženama (Screenshot) Zabava NFL zvijezde na jahti sa polugolim ženama (Screenshot) +4 Zabava NFL zvijezde na jahti sa polugolim ženama (Screenshot)

Zanimljiv je video osvanuo u američkim medijima, a vezan je za veliku zvijezdu američkog nogometa Daka Prescotta. Nekoliko mjeseci nakon kraja NFL-a sezone, koju su naslovom u Super Bowlu obilježili Philadalphia Eaglesi, 24-godišnji ''quarterback'' odmara se na Floridi.

Prescott je zvijezda možda i najpopularnijeg kluba u SAD-u Dallas Cowboysa, pa je snimka objavljena na društvenim mrežama dobila popriličan odjek. Naime, mladi je igrač footballa organizirao zabavu za sebe i svoje društvo na luksuznoj jahti.

Ne bi to bilo ništa čudno da jahta nije bila prepuna polugolih djevojaka, a po podu su bile razbacane novčanice, neke i od 100 dolara. Sve je to snimio i javno objavio organizator takvih zabava Omar T. u nekoliko objava na Instagramu.

Pitaju se američki mediji što će na takvu vrstu provoda reći Prescottova djevojka, atraktivna Rosette Abud.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati