Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''da, bila sam cheerleadersica''

On je srušio Chelsea, a objava njegove zanosne djevojke brzo je zasjenila posebnu proslavu gola

Jesse Lingard svojim je pogotkom donio pobjedu Manchester Unitedu protiv Chelseaja.

Galerija Jena Frumes (Jena Frumes Instagram) Jena Frumes (Jena Frumes Instagram) Jena Frumes (Jena Frumes Instagram) +11 Jena Frumes (Jena Frumes Instagram)

U derbiju 28. kola Premier lige Manchester United u nedjelju je na domaćem terenu protiv Chelseaja slavio sa 2:1 te se vratio na drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Chelsea je poveo u 32. minuti Willianovim pogotkom, ali već u 39. poravnao je Romelu Lukaku. Pobjedu Unitedu donio je džoker s klupe Jesse Lingard, koji je u 75. minuti zabio za 2:1.

Lingard igra najbolju sezonu karijere, a u derbiju protiv Chelseaja je nakon nekog vremena krenuo s klupe. No Mourinhu se ta odluka posrećila jer je upravo njegovim ulaskom United stigao do pobjedničkog gola.

A njega je Lingard proslavio takozvanim ''Wakanda Forever'' salutiranjem iz filma ''Black Panther''. Pridružio mu se u proslavi i Paul Pogba, no fanovi na društvenim mrežama bili su zadovoljni i proslavom Lingardove djevojke.

Zanosna Amerikanka Jena Frumes, model koji ima tri milijuna pratitelja na Instagramu, objavila je fotografiju ''rastezanja'' u dresu Manchester Uniteda u stilu ''cheerleadersice''.

Na Twitteru je objavila poruku svom dragom: ''Tvoja cheerleadersica! (da, bila sam cheelradersica). Bravo!''

Zbog njezina izgleda mnogi su zavidni mladom nogometašu, a zašto je tomu tako, provjerite u galeriji…
 

 

Objavu dijeli Jesse (@jesselingard)

 

Objavu dijeli Jena (@jenafrumes)

 

Objavu dijeli Jena (@jenafrumes)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider