Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ali novakov izraz lica...

Ne zna se čija je reakcija luđa – Đokovićeva ili njezina: "Čilić je moj dečko"

Iako je treći tenisač svijeta, veliki broj ljudi, posebno žena, ne zna tko je Marin Čilić. Osim jedne, koja tvrdi da joj je dečko...

Anketa o Čiliću (Screenshot)

Teniski ATP Masters 1000 turnir u Indian Wellsu smatra se najvećim nakon četiri Grand Slama. Čak ga se i naziva petim Grand Slamom sezone, na koji dolaze najbolji igrači današnjice. Među njima je bio i naš Marin Čilić, treći igrač svijeta, koji je svoj nastup završio već u 3. kolu porazom od Philippa Kohlschreibera.

Indian Wells jedan je od najposjećenijih turnira u sezoni, no koliko zapravo prosječni Amerikanci znaju o najboljim igračima svijeta pokazao je novinar Croatian Sportsa Ante Kvartuč.

Prvih nekoliko osoba, sve redom žene, nisu znale tko je Marin Čilić, te su se čudile da ne znaju igrača koji je drugi nositelj i treći tenisač svijeta. Kvartuč je za izjavu uspio uhvatiti i bivšeg prvaka Novaka Đokovića.

"Znaš li tko je Marin Čilić?" upitao je Kvartuč.

Đoković je složio izraz lica u stilu "kakvo je to pitanje? Pa naravno da znam." Kvartuč mu je rekao da je pitanje legitimno, na što je Nole složio još jednom sličan izraz lica.

Nakon još dvije djevojke na red su došla dva gospodina koji su znali tko je Marin Čilić te su ga okarakterizirali kao vrhunskog tenisača. Kvartuč je šećer ostavio za kraj. Jedna "otkačena" djevojka imala je zanimljivu tezu tko je Marin Čilić.

* Tko je Marin Čilić?

"Moj dečko."

*Kako to znaš?

"Jer je moj drugi dečko iz Hrvatske."

* Koliko dečki imaš?

"Šest do sedam, ovisi o danu o tjednu."

* Gdje su oni sada?

"Radije ne bih rekla."

* Kako ti je ime?

"Radije ne bih rekla."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider