Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
adidas

Nitrocharge kopačke za "igrače motore": Javi Martinez, Dani Alves i De Rossi

adidas je proizveo Nitrocharge kopačke za "igrače motore", koje im omogućuju da troše manje energije tijekom igre, a koriste ih Javi Martinez (Bayern Munchen), Dani Alves (FC Barcelona) i Daniele De Rossi (AS Roma).

"Igrači motori" su nogometaši koji igraju od šesnaesterca do šesnaesterca, pokrivaju svaki dio terena, traže prilike za zgoditak, čuvaju protivnike i pokazuju neumornu energiju od prvog do posljednjeg sučevog zvižduka.

Nitrocharge kopačke predstavljaju evoluciju adidasove filozofije da stvara obuću koja odgovara određenim tipovima igrača. Nitrocharge sadrži niz novih tehnologija koje pomažu pridonijeti boljoj igri "igrača motora":

ENERGYSLING "traka" nalazi se pri vrhu kopački te podržava nogu kod brzih okreta za još bolje i oštrije reakcije prilikom pokreta na terenu.

Potplat kopačke sadrži (cik-cak) ENERGYPULS tehnologiju, s elastičnim materijalom u sredini koji pruža dodatnu energiju tijekom sprinta, u fazi kada prsti nisu na tlu.
Kopačka sadrži zaštitni mrežasti sloj oko stopala i zaštitne jastučiće oko zona koje su najviše izložene startovima protivnika poput Ahilove tetive.

Nitrocharge ima utor za Speedcell uređaj koji mjeri trenutnu, prosječnu i maksimalnu brzinu, broj sprinteva te pretrčanu udaljenost pri normalnom i visokom intenzitetu.

adidas je "igrače motore" identificirao u suradnji s Optom, vodećom tvrtkom za prikupljanje i obradu statističkih podataka, uz pomoć algoritma koji koristi 4 pokazatelja: koliko je igrač bio uključen u igru, pokrivao terena, koliki je imao posjed lopte i koliko je lopti osvojio. Optin algoritam služit će kao osnova za praćenje "igrača motora" iz tjedna u tjedan. adidas i Opta analizirat će podatke prikupljene na ključnim utakmicama UEFA Lige Prvaka i Kupa Konfederacija te na taj način identificirati "igrače motore", a rezultati će biti predstavljeni medijima i navijačima serijom info grafika i ostalih statistika.

Novu liniju adidas kopački Nitrocharge od 20.05.2013. možete pronaći u svim adidas shopovima.

Preporučena maloprodajna cijena adidas adidas Nitrocharge kopačke iznosi 1.629,00 kn.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider