Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
a da je rekla "ne"?

Navijač zaprosio cheerleadersicu pred cijelim stadionom pa završio u zagrljaju sa svim njezinim kolegicama

Lijepu je uvertiru imala subotnja pobjeda Crystal Palacea protiv Brightona.

Galerija Navijač u zagrljaju s cheerleadersicama (Screenshot) Cheerleadersice Crystal Palacea (Twitter) Cheerleadersice Crystal Palacea (Screenshot) +6 Cheerleadersice Crystal Palacea (Screenshot)

U subotu je važnu pobjedu u borbi za ostanak ostvario Crystal Palace. Na svom Selhurst Parku pobijedili su s 3:2 jednog od najvećih rivala Brighton&Hove Albion te tako na pet bodova prednosti pobjegli klubovima u zoni ispadanja.

Bila je to zanimljiva utakmica koja je imala i zanimljivu uvertiru u pobjedu. Na odmoru su na teren izašle Palaceove cheerleadersice koje su poznate u Premierligi jer klubovi nemaju naviku imati ovakvu vrstu navijačica.

Kada su otplesale svoju točku, jednoj od njih se s leđa prišuljao jedan od navijača domaćeg kluba. Ian Talbot zaprosio je svoju djevojku Gemmu Keen koja je članica plesne skupine njegova kluba. Na sreću, rekla je da te tako oduševila mladića, ali i njezine kolegice koje su im poletjele u zagrljaj.

Selhurst Parkom prolomio se pljesak, a ne usudimo se ni pomisliti što bi se dogodilo jadnom navijaču da je Gemma rekla ne…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati