Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Ostali sportovi
a tek regres...

Modrić i Kovačić trljaju ruke: Božićnica o kakvoj sanjaju i neki milijunaši

Predsjednik Reala Florentino Perez izdašno je nagradio nogometaše Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativci i nogometaši madridskog Reala Luka Modrić i Mateo Kovačić otišli su nakon osvajanja naslova Svjetskog klupskog prvaka na odmor u Dubai.

Tamo su se susreli s bivšim suigračem i kapetanom Darijom Srnom, a u bliskoistočnoj pustinji na obalama Perzijskog zaljeva naši su nogometaši dočekali još jednu sretnu vijest.

Gazda Reala Florentino Perez odlučio je nagraditi igrače s čak milijun eura. Božićnica je to kakvu 99% svijeta može samo sanjati. Uzeo je Real naslov u Ligi prvaka za što je bonus bio 750 tisuća eura, a još 260 su dobili za posljednji podignuti pehar nedavno u Japanu. Također, igrači Reala izabrali su si svaki po jedan Audi.

S obzirom da trenutno u prvenstvu imaju šest bodova prednosti pred Barcelonom, na Santiago Bernabeuu nitko nije nezadovoljan osim možda Jamesa Rodrigueza.

Božićnica od milijuna eura dobit će svoj nastavak i u ljetnom regresu, jer ukoliko Real napokon osvoji naslov španjolskog prvaka (samo jedan osvojeni u posljednjih osam sezona) Perez će prema pisanju španjolskih medija isplatiti Modriću i društvu još milijun eura!

Hrvatski kapetan u međuvremenu će morati riješiti pitanje navodnog izbjegavanja plaćanja poreza zbog čega su španjolske vlasti otvorile službenu istragu, no ni to ne može pokvariti ovu božićnu idilu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider