Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
svaka čast

Klasniću stigla podrška iz Engleske: Poruka suigrača i skandiranje navijača

Ivan Klasnić sigurno je bio sretan kad je vidio da na njega misle i bivši suigrači.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedavno je hrvatsku javnost malo potresla vijest kako Ivanu Klasniću opet treba transplantacija bubrega. Javili su se mnogi i pružili mu podršku te Ivan sada čeka svoju treću transplantaciju organa koji mu opet otkazuje.

Ivan je već dobio podršku navijača Wedera i Boltona na domaćim utakmicama. Novi znak pažnje djelo je bivših suigrača Bolton Wanderersa gdje je igrao tri sezone. Od te 2012. klub je od prvog ranga engleskog nogometa stigao do trećeg u kojem se natječe od ove sezone prvi put nakon početka devedesetih.

Bolton je ovog vikenda slavio kod Milwalla s 2:0, a drugi je pogodak pred sam kraj utakmice postigao branič David Weather koji je igrao s hrvatskim napadačem u sezoni 2011/2012. Zabijanje pogodaka nije mu inače jača strana pa se nakon utakmice našalio kako će prije Klasnić ozdraviti nego on zabiti i pokazati majicu.

No dobio je priliku pokazati podršku bivšem suigraču prije nego što se nadao.

''Brzo ozdravi Klas'', pisalo je na poruci ispod dresa. Kada je zabio, Weather se okrenuo prema tribini s gostujućim navijačima i usprkos upozorenjima suca podigao dres dok su ostali pokazivali na poruku.

Nakon toga navijači Boltona na gostovanju s južne strane Temze u nekoliko su navrata skandiranjem odali počast svom bivšem napadaču. Pobjeda kod Milwalla posvećena je baš Klasniću i njegovoj novoj borbi u najvećoj utakmici života.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider