Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"spalit ćemo vas"

Prijetnje uoči Svjetskog prvenstva: Messi i Neymar mete ''bolesnih'' montaža

Gnjusne i zastrašujuće fotomontaže šire se društvenim mrežama kako se Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji bliži svom početku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manje od osam mjeseci ostalo je do početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Kompletan popis reprezentacija koje će nastupiti još nije u potpunosti poznat, no u Rusiji će se naći južnoamerički velikani Brazil i Argentina. Upravo su glavni igrači te dvije reprezentacije, Neymar i Lionel Messi, bili glavni protagonisti prijetnje terorističke organizacije ISIS. Barem tako prenosi strani mediji.

Društvenim mrežama se brzinom munje proširila fotomontaža zamaskiranog pripadnika ISIS-a koji s nožem u rukama stoji iznad mrtvog tijela Messija (odrubljena glava), te pored sebe drži Neymara koji plače uz poruku:

"Nećete uživati u sigurnosti dok mi živimo u muslimanskim državama", u potpisu islamska država.

Ovo je već treća teroristička poruka u svega tjedan dana kojom se prijeti napadu na Svjetsko prvenstvo. Prvo je bila fotografija borca koji gleda na stadion Lužnjiki, gdje će se igrati finale Svjetskog prvenstva, a pored njega je bomba.

"Neprijatelji Alaha u Rusiji, kunem vam se da će ih vatra mudžahedina spaliti. Samo čekajte", stoji poruka pored fotografije.

Na drugoj fotografiji je Lionel Messi koji u zatvoreničkoj odjeći iza rešetaka plače krv uz poruku:

"Borite se protiv države koja u svom riječniku nema riječ neuspjeh".

Postoji naravno i mogućnost da su ove fotomontaže samo izum bolesnog uma običnog čovjeka, s kojima se želi utjerati strah u kosti navijačima i nogometnim zvijezdama. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider