Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nosila i hrvatski dres

I Tottija posjetila seksi Ruskinja o kojoj će se pričati cijelo ljeto: Ima avion samo za sebe i putuje svijetom

Viktorija Lopirjova zanosna je ambasadorica Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Galerija Viktorija Lopirjova i Francesco Totti (Twitter) Viktorija Lopirjova (Twitter) Viktorija Lopirjova (Twitter) +10 Viktorija Lopirjova i Alex Ferguson (Twitter)

Roma je prošla Šahtar u osmini finala Lige prvaka te se tako pridružila Juventusu u četvrtfinalu. Prvi je to put u 11 godina da Talijani imaju dva kluba među osam najboljih u Europi, a najzaslužniji za prolaz Rimljana bio je sjajni Edin Džeko koji je zabio jedini gol u uzvratu.

Tome je svjedočila i jedna prelijepa dama. Na Olimpicu je bila i Viktorija Lopirjova, ambasadorica Svjetskog prvenstva 2018. koja se susrela s legendom Rome Francescom Tottijem.

"Dragi Francesco, najbolji si. Hvala ti na podršci kampanji 'Nulta tolerancija prema nasilju'", napisala je na Twitteru bivša Miss Rusije koju su organizatori SP-a izabrali da predstavlja njihovu zemlju po svijetu.

Zanosna Viktorija putuje svijetom i promovira Mundijal te FIFA-ine kampanje. Na raspolaganju ima i vlastiti avion, što možemo vidjeti iz njezinih objava na društvenim mrežama. U Rimu se osjećala, kako kaže, vrlo ugodno te se zahvalila na gostoprimstvu.

Posljednjih nekoliko mjeseci boravila je u Dubaiju, Rio de Janeiru, Manchesteru, Parizu, Buenos Airesu… Susrela se na Old Traffordu sa Sir Alexom Fergusonom, navijala za Bocu na legendarnoj Bomboneri, razgovarala s brazilskim izbornikom Titeom…

Zanimljivo, prije dvije godine objavila je fotografiju uoči starta kvalifikacija za SP u kojoj je bila u dresu hrvatske reprezentacije na kojem je pisalo Vika. Rado bi je ponovno vidjeli u toj najljepšoj kombinaciji.

Što je bliže SP u Rusiji, o njoj ćemo slušati sve više, a tamo bi mogla biti jedna od najvećih zvijezda.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider