Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Fotosofia

Sportski dometi Ane Maras i nepoznato lice Matee Parlov

U Termama Tuhelj održan 12. Celebrity Day...

Glumci, sportaši i tv-voditelji iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine pozirali su u utorak 13. lipnja polaznicima Fotosofije, besplatnog seminara za naprednu fotografiju koji se već dvanaest godina održava pod vodstvom fotografa Damira Hoyke.

Tako je na snimanjima u Termama Tuhelj u sklopu Celebrity Daya, glumica Ana Maras Harmander pokazala koliko visoko može skočiti dok je najbrža Hrvatica, atletičarka Matea Parlov, iznenadila sve preobrazbom u pin up djevojku.

Tenisice je zamijenila visokim petama, a sportski dres haljinom te je bila jedan od najtraženijih ženskih modela. Na idućem fotosešnu seminaristi su je zamislili kao srednjevjekovnu ratnicu, s lukom i strijelom, a njezina meta bio je Hoyka, odnosno jabuka na njegovoj glavi.

"Osim što za vrijeme seminara moram imati povjerenje u svoje 'fotosofe' da će snimiti dobru fotografiju, ovaj put sam morao vjerovati i gostima da neće zakazati, pogotovo u tako delikatnim situacijama kao što je bila ova s Mateom Parlov", istaknuo je Hoyka koji seminaristima uvijek preporuča da umjesto klasičnog, naprave čim otkačeniji portret, koji je gotovo na granici nadrealnog.

Tako se, između ostalih, sportski novinar Vlado Boban pretvorio u kemičara, a glumica Daria Lorenci u zavodnicu iz šezdesetih... a pozirali su još zagrebački glumci Nataša Dangubić i Duško Valentić, slovenska pjevačica Kataya, glumica iz BiH Amina Hamzić...

Nakon snimanja celebrity portreta, goste Fotosofije je čekao novi zadatak. U suradnji s Atletskim klubom Dinamo Zrinjevac iz Zagreba organizirana je utrka na tri i šest kilometara gdje su u muškoj kategoriji najbolji bili skijaš Natko Zrnčić Dim i gimnastičar Mario Možnik, koji je za vrijeme utrke sve zabavljao gimnastičkim figurama.

Trčali su još i glumac Goran Grgić te njegova supruga Ivana, meteorologinja Dunja Mazzoco, stolnotenisač Zoran Primorac, tv voditelj Ognjen Vukojević, novinar Hrvoje Hrengek...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider