Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ona je presretna

Holivudska zvijezda u Zagrebu gledala kći – hrvatsku reprezentativku!

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija dobila je pojačanje iz SAD-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatske nogometašice odigrale su u Lučkom i Sigetu dvije prijateljske utakmice sa Slovačkom. U prvom susretu, odigranom u subotu 26. studenoga, Slovačka je pobijedila rezultatom 5:3, dok je u ponedjeljak 28. studenoga u Sigetu slavila rezultatom 2:0.

Nakon tih utakmica naše su nogometašice dobile i novog izbornika. Umjesto Zvonimira Kolaka postavljen je dosadašnji izbornik U-17 reprezentacije Božidar Miletić koji će istodobno postati i koordinator svih nacionalnih ženskih selekcija.

No medijski najzanimljivija vijest je da je hrvatsku reprezentaciju pojačala Emily Paymer. Mlada Amerikanka debitirala je protiv Slovačke, a gledati ju je došao i otac, poznati holivudski glumac David Paymer.

''David Paymer, otac hrvatske reprezentativke Emily Paymer i poznati američki glumac (Oceanovih 13, Amistad, Get Shorty...) ponosno je slušao Lijepu našu i pratio utakmicu Hrvatskei Slovačke u Zagrebu'', stoji na službenom Facebook profilu HNS-a.

Emily je branič i bila je pet godina kapetan Santa Monica Uniteda te je presretna zbog nastupa za domovinu svojih predaka (po mjačinoj strani).

''Prvi put u ovom dresu. Tako sam uzbuđena zbog svoje prve internacionalne utakmice i ponosna što nosim ovaj dres'', napisala je Emily na Instagramu i dodala:

''Dugo sam trenirala za ovakve trenutke. Probajte sad sumnjati u mene. Ovdje sam imala takvo nezaboravno iskustvo i jako sam uzbuđena zbog budućnosti. Hvala svima koji me podržavate, sve vas volim'', rekla je oduševljena nogometašica.
 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider