Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
upoznao buru

Srebrni olimpijac Naglić herojski stao na magistrali i pomogao prestravljenom turistu!

Osvajač srebrne olimpijske medalje iz Barcelone 1992. godine Aramis Naglić pomogao je turistu usred Jadranske magistrale, koji se po prvi put susreo s burom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Internetskim prostranstvima pojavio se zanimljiv video jednog avanturista, kojem je u pomoć pod udarima snaže bure na Jadranskoj magistrali priskočio bivši hrvatski košarkaški reprezentativac i aktualni trener Zadra Aramis Naglić.

Neimenovani gospodin vozio se na motoru spomenutom cestom, očito slabo upućen u pojam "bura", no cijelo je vrijeme imao kameru na kacigi i snimao svoju avanturu. Kada puše bura Jadranska magistrala pretvara se u vrlo opasnu cestu, pogotovo za motoriste.

Ovog je brzina vjetra posložila na pod, no srećom u pomoć mu je priskočio Naglić koji se zaustavio automobilom i pomogao mu odgurati motor u zavjetrinu. Pritom mu je otrčao i po ovčji podložak za sjedalo, koji mu je bura otpuhala dok je pao s motora.

Gospodin je nakon objavljivanja videa na svojoj stranici zahvalio Nagliću na pomoći.

"Ujutro mi je prije pokreta jedan gospodin govorio da je vjetar u ovom području najgori i da to nikada u životu nisam vidio. Nisam mu vjerovao, no bio sam u krivu", napisao je.

"Gospodin koji mi je pomogao je vrlo poznata ličnost u Hrvatskoj. Sada kada mu znam ime želim mu zahvaliti na tome što je nesebično stao", napisao je gospodin te izdvojio najvrijednije rezultate Aramisa Naglića u karijeri.

Svaka čast bivšem hrvatskom reprezentativcu i osvajaču srebrne olimpijske medalje u Barceloni na ovom herojskom i nesebičnom djelu!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider