Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
navija za englesku

Alistair Overeem u dresu Hrvatske u Splitu navijao za Vatrene protiv Rusije!

Legendarni MMA borac Alistair Overeem nalazi se u Splitu gdje je navijao za Vatrene u njihovoj borbi za polufinale Svjetskog prvenstva.

Alistair Overeem u dresu Hrvatske u Splitu (Screenshot)

Pobjedu Hrvatske nad Rusijom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva pratila je cijela Hrvatska, gotovo pa i cijeli svijet. Mnogi su na društvenim mrežama komentirali još jednu dramatičnu pobjedu Vatrenih nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a jedan od njih bio je i legendarni MMA borac.

Alistair Overeem, legenda K-1, PRIDE-a, Strikeforcea i kickboxinga, pratio je četvrtfinala Svjetskog prvenstva iz Splita, a prema njegovim objavama možemo zaključiti da je vrlo zadovoljan konačnim ishodima subotnjih utakmica.

"Tako je! Trebalo im je 28 godina, ali konačno smo u polufinalu! Svaka čast Engleska, moja reprezentacija na ovom Svjetskom prvenstvu", napisao je Overeem oko 18 sati popodne.

Četiri sata kasnije uslijedila je nova objava i fotografija u ni manje ni više nego hrvatskom dresu.

"Nastojim podupirati pobjednike tako da sam se nadao da će Hrvatska pobijediti. Zašto? Jer sam ovdje sa svojim prijateljom Antom", napisao je Overeem.

U Splitu se ovih dana održava glazbeni festival Ultra, koju posjećuju mnoge slavne ličnosti, a među njima je ove godine i Alistair Overeem.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider