Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

6 NAJBOLJIH PROIZVODA ZA 24-SATNU PODRŠKU SPORTAŠIMA

Bilo da se rekreativno bavite sportom, da redovito vježbate ili ste, pak, elitni sportaš, potrebni su vam proizvodi koji će vam pomoći da budete još spremniji prije i tijekom bavljenja sportom, ali i koji su neophodni za oporavak nakon tjelovježbe, odnosno natjecanja ako ste profesionalan sportaš.

 U svim fazama tjelesne aktivnosti ispravna i uravnotežena prehrana, koja sadrži sve nutritivne sastojke potrebne sportašu, ključna je za oporavak i postizanje dobrih rezultata. Linija proizvoda Herbalife24 nudi sve što je potrebno onima koji vole redovito vježbati, odlazak u teretanu im je dio ustaljenog rasporeda, ili se čak natječu kao profesionalni sportaši.

Sportski napitak koji ne samo da omogućava bolju hidrataciju, već predstavlja i brzi izvor energije potrebne za vježbanje, nastao je kao rezultat suradnje, odnosno partnerstva linije Herbalife 24 i nogometne zvijezde Cristiana Ronalda. Svojim decentnim okusom koji ne sadrži umjetne arome niti zaslađivače, #CR7Drive je moderan sportski napitak kreiran kako bi nas sve potaknuo na aktivnost. U svakom trenutku nudi bolju hidrataciju jer sadrži 320 mg vitalnih elektrolita koji se izgube tijekom vježbanja, glukozu koja poticajno djeluje na mozak i omogućava brzo i pravovremeno donošenje odluka tijekom igre, kao i lako probavljivu mješavinu ugljikohidrata kao gorivo za mišiće i postojanu energiju.

Važno je isto tako spomenuti i proizvod Herbalife 24 Formula 1 Sport koji predstavlja temelj dobrog učinka u sportu, održava energiju, podupire imunosnu funkciju i održava mišićnu masu. Radi se o zdravom obroku koji se može uzimati u svako doba dana, a posebno je formuliran kako bi zadovoljio dnevne prehrambene potrebe sportaša.

Za još bolju hidrataciju u svakom trenutku tu je i Hydrate, proizvod decentnog okusa koji sadrži biodostupne elektrolite. Bez obzira na intenzitet tjelesne aktivnosti, omogućava održavanje potrebne količine tekućine u tijelu i može se uzimati bilo u koje doba dana – ujutro, tijekom vježbanja ili čak navečer.

Za situacije u kojima su sportaši izloženi dugotrajnim naporima, Herbalife nudi Prolong, proizvod koji pomaže trošenju kalorija, podupire mišićnu funkciju i smanjuje oštećenja mišića, a zahvaljujući decentnom i ugodnom okusu, užitak ga je piti. Kod produljenog ili intenzivnog vježbanja Prolong nudi mješavinu ugljikohidrata iz dva izvora za momentalnu i održivu

Ako vam je potrebna pomoć prilikom oporavka tijela nakon sportova izdržljivosti tu je Rebuild Endurance, napitak s ugljikohidratima i proteinima za korištenje nakon aerobnih vježbi. Svaka porcija sadrži 36 g posebno odabranih ugljikohidrata i 10 g visokokvalitetnih mliječnih proteina. Proteini doprinose razvoju i održavanju mišićne mase. Napitak sadrži vitamine B1, B2, C i E, kao i željezo te je bez umjetnih boja, aroma ili zaslađivača.

Kako bi se mišićna masa oporavila nakon višesatnog napora, potreban je proizvod kao što je Rebuild Strength. Radi se o mješavini slobodnih aminokiselina, proteina sirutke i kazeina, koja također podupire imunosnu funkciju organizma.

Herbalifeovi proizvodi ispitani su i potvrđeno je da ne sadrže tvari s popisa Svjetske antidoping agencije WADA (World Anti-Doping Agency): Program osiguranja kvalitete Informed-Sport potvrđuje da su uzorci sirovina od kojih se proizvode ovi proizvodi ispitani na zabranjene tvari u vrhunskom laboratoriju za doping kontrolu, LGC. Opširnije o tome možete naći na: http://www.informed-sport.com/. Herbalife time poručuje sportašima i trenerima da mogu imati puno povjerenje u njihove dodatke prehrani.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider