FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
skorašnji povratak legende

Predsjednik UFC-a najavio s kim će se idućim boriti Miočić ili Cormier: Pogledajte neprocjenjivu reakciju!

Predsjednik UFC-a Dana White već je praktički najavio s kim će se boriti pobjednik dvoboja između Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Stipe Miočić (Screenshot)

Prošlog je tjedna, uoči UFC 223 eventa u Brooklynu, održana konferencija za novinare s borcima koji će uveličati evente do kolovoza, kada slijedi stanka u UFC-u. Među borcima su bili i glavni akteri srpanjskog eventa Stipe Miočić i Daniel Cormier, koji su se još jednom pokazali kao velika gospoda, za razliku od Colbyja Covingtona ili Conora McGregora.

Tijekom konferencije za novinare na pitanja novinara odgovarao je i predsjednik UFC-a Dana White. Ariela Helwanija, uglednog MMA novinara, zanimalo je kakvo je stanje s Brockom Lesnarom, bivšim UFC borcem i aktualnim kečerom.

"Brock je još uvijek pod ugovorom u UFC-u. Još ima nekoliko borbi koje treba odraditi s nama. Mora se ponovno podvrgnuti USADA-inim dopinškim testovima i ako ih prođe, vratit će se u oktogon. Ništa još nije službeno, ali radimo na tome", otkrio je Dana White.

Helwani je nakon toga pitao ključno pitanje, a tiče se Miočića i Cormiera.

*Postoji li šansa da će se Brock Lesnar boriti s pobjednikom meča Miočića i Cormiera?

"To je mogućnost, da", odgovorio je Dana White.

Izraz lica Daniela Cormiera (Screenshot) Izraz lica Daniela Cormiera (Screenshot)

U tom je trenutku Cormier složio neprocjenjivi izraz lica. Poput malog djeteta koji je na poklon za Božić dobio novu verziju Playstationa, iPhonea, dres Lionela Messija i vlastitog ponija.

Razlog tome je činjenica da bi povratak Lesnara u oktogon bio veliki mamac za fanove, što bi ujedno značilo i veliku prodaju pay-per-view paketa, a to znači veliku zaradu za glavne aktere događaja.

Da skratimo priču, White će sigurno dati sve od sebe da u oktogon vrati Lesnara i iskoristi njegovo ime za podizanje popularnosti organizacije i sporta, koje je u posljednje vrijeme u opadanju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider