Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Francuski špijun

Dobri stari Vaha upozorio Lyon koje su kvalitete, ali i slabosti Dinama!

Bivši trener zagrebačkog Dinama, Vahid Halilhodžić, upozorio je Lyon na kvalitetu njegovih bivših nogometaša uoči današnjeg susreta 2. kola Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić je istaknuo Real Madrid kao izrazite favorite za prvo mjesto u skupini, te smatra da će se za drugo mjesto boriti preostale tri momčadi.

„Dinamo je sposoban nositi se s Ajaxom i Lyonom. Momčad igra dobro, posjeduju mnogo talenta, individualnog i kolektivnog. Dinamo je sposoban proizvesti nogomet najviše razine uz mnogo lijepih poteza. Dvanaest godina su čekali na ovaj trenutak i protiv Reala su mogli do remija što dovoljno govori o kvaliteti“, veli Halilhodžić za L'Equipe.

Milan Badelj vješto dirigira sredinom terena. Vrlo dobar je i 17-godišnji Mateo Kovačić, ali mislim da ipak najveća opasnost dolazi od Sammira

- Vahid Halilhodžić
Bivši trener 'modrih' smatra da najveća opasnost za vrata Lyona dolazi od Brazilca s hrvatskom putovnicom Sammira, te vjeruje u kvalitetu Dinamovog zadnjeg reda.
„Dinamo u obrani ima igrače velike kvalitete. Tu su Cufre, Leko i Tonel, dok Milan Badelj vješto dirigira sredinom terena. Vrlo dobar je i 17-godišnji Mateo Kovačić, ali mislim da ipak najveća opasnost dolazi od Sammira“, misli bivši trener Dinama.

Halilhodžić vjeruje, kao i većina ljudi koji prate Dinamo, da je njihova najveća slabost nekonstantnost u igri svih 90 minuta.
„Najveća Dinamova boljka je nekonstantnost tijekom cijele utakmice, baš kao i kod većine klubova bivše Jugoslavije. Uz to Dinamo puno lakše igra na svom terenu nego na gostujućem isključivo zbog gromoglasne podrške navijača plavog kluba“, zaključio je popularni Vaha.

Nastavi čitati