Automoto
SPORTOVI
Automoto
gdje je michael?

Obitelj je dala zeleno svjetlo: Stižu prve snimke Schumachera nakon stravične nesreće

Svijet s nestrpljenjem čeka ekskluzivne snimke iz doma Schumacherovih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Michael Schumacher doživio je stravičnu skijašku nesreću na francuskim Alpama 2013., a otad nije viđen u javnosti i oporavlja se u krugu obitelji.

O njegovu stanju govore tek rijetka svjedočanstva maloborojnih koji su posjetili legendarnog vozača. Jean Todt, čelnik FIA-e i nekadašnji šef Ferrarija, tako je u rujnu ustvrdio da se Schumacher "bori."

Više o njegovu stanju trebali bi doznati uskoro, kada napokon izađe dokumentarac o čuvenom prvaku Formule 1. Trebao je izaći još 2019., ali je ogođen za 2020., a zatim je doživio i novu odgodu ponajrpije zbog koronavirusa.

gol expired Nevjerojatna nesreća prati Kloppa: Javno proglasio da traži jeftine stopere, javio mu se i hrvatski klub divider

No, film je spreman, tvrde autori i traže još malo strpljenja prije emitiranja. Dokumentarac bi trebao sadržavati i dosad neviđene snimke koje je omogućila njegova obitelj.

"Uzbuđeni smo zbog suradnje sa Schumacherovom obitelji i menadžmentom. Bez njihove potpore, ovaj film ne bi bio moguć", rekao je producent Benjamin Siekel.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider