Automoto
SPORTOVI
Automoto
Nisu svi isti

VIDEO Hrvat nahranio WRC vozača kad mu je upao u dvorište, a Nijemac za srušenu ogradu blokirao cestu

Adrien Fourmaux dobio je hrane i ogrjev kad je upao u hrvatsko dvorište na WRC Croatia Rallyju, a Nijemac nije bio tako dobro raspoložen

Rally u Njemačkoj (Foto: Screenshot)

Nedavno završeni WRC Croatia Rally ostavio je gomilu uspomena navijačima i domaćem stanovništvu, prvi nam napamet pada Francuz Adrien Fourmaux koji je sa svojim automobilom uletio u dvorište u blizini Krašića pa dobio utjehu, ogrjev i nešto za jesti, ali sličan detalj s njemačkog relija 2018. godine nije prošao tako veselo.

Priču o Fourmauxovoj nesreći i sreći u nesreći što je naletio na ljubaznog domaćin prenijeli su gotovo svi domaći i mnogi svjetski automobilistički mediji kao toplu ljudsku priču, ali slučaj od prije četiri godine nije ostao u lijepoj uspomeni.

  Adrien Fourmaux VIDEO Ludnica na Croatia Rallyju ide dalje! Francuz uletio u dvorište obiteljske kuće u Krašiću, gazda ga nahranio i pozvao da se ugrije divider

Nijemac blokirao cestu poslije nesreće

Tad je naime jednom susjedu, čiji je posjed bio blizu ceste kojom se vozilo, jedan vozač uletio u dvor i polomio vrata, ali na nesreću WRC-a ovaj susjed nije bio ni blizu tako druželjubiv kao gospodin iz okolice Krašića, nego je na prvi znak nevolje na svom posjedu blokirao cestu svojim Audijem.

Osoblje utrke moralo je usporavati vozače koji su stizali kako se ne bi zabili u automobil koji je blokirao cestu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider