Automoto
SPORTOVI
Automoto
"ne mogu stati"

Hamilton skinuo majicu i pokazao najbolju formu u kojoj je ikada bio: Ženska, ali i muška populacija "poludjela"

Lewis Hamilton veliki je borac u pokretu "Black Lives Matter", a dok čeka početak F1 sezone marljivo radi na svojoj fizičkoj spremi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji vozač Formule 1 današnjice Britanac Lewis Hamilton pohvalio se na društvenim mrežama sjajnom fizičkom spremom. Hamilton je veliki zagovornik pokreta "Black Lives Matter", koji je ujedinio većinu svijeta u borbi protiv rasizma.

Nedavno je Britanac otkrio da je kao klinac bio zlostavljan zbog boje svoje kože, te da je zbog toga naučio karate kako bi se znao obraniti od nasilnika. U četvrtak navečer Hamilton je prezentirao svoj fizički izgled nakon odrađenog treninga kod kuće.

gol expired Zidane hrvatskom kapetanu pronašao novu poziciju? "Svidjelo mi se. Zato smo zabili prvi gol" divider

"Zbog svega što se događa u svijetu moj jedini način da pobjegnem od toga je trening u kojem kanaliziram svoje emocije i energiju u građenje snažnog tijela. Ovo je najbolja forma u kojoj sam bio, ne mogu stati, ni neću. Želim vas potaknuti da nastavite raditi na sebi, pa makar i 20 minuta dnevno. Svako malo pomaže", napisao je Hamilton ispod priložene fotografije na kojoj nema majicu.

Naravno, Hamilton je svojom objavom sakupio veliki broj komentara i lajkova, podjednako muške i ženske populacije. U svega 14 sati od objave, Hamilton je sakupio preko 600 tisuća lajkova i više od 8000 komentara.  

Sezona Formule 1 trebala bi biti nastavljena idućeg mjeseca utrkama u Austriji.

POGLEDAJTE NOVO IZDANJE LUCKY PUNCHA: KAKVA ĆE BITI TAKTIKA MIOČIĆA PROTIV CORMIERA?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider