Jučer se negdje na području Monte Carla dogodila nesreća u kojoj je sudjelovao bivši vozač Formule 1 Adrian Sutil. Nijemac je vozio McLaren Senna LM, automobil koji vrijedi oko milijun i 200 tisuća dolara, pišu mediji.

Nije poznato kako je došlo do nesreće u kojoj je sudjelovao još jedan automobil, ali McLaren je izgledao potpuno uništeno. Na fotografijama koje su kolale društvenim mrežama vidi se Sutil kako sjedi pored skupocjene jurilice koja je nazvana po legendarnom Ayrtonu Senni.

Radi se o 800 konja jakom McLarenovu automobilu za utrke Senna GTR koji je prilagođen za vožnju po cesti.

Sutil se tako ponovo pojavio u medijima iako godinama nije vozač Formule 1, u kojoj je najzapaženije rezultate imao još 2011. u Force Indiji kada je završio deveti na kraju sezone. Iz te ga godine prati i skandal u kojem je nakon VN Kine u jednom noćnom klubu razbio čašu o glavu vlasniku momčadi Lotus, Ericu Luxu, koji ga je poslije tužio.

Sutil je tvrdio kako je sve bilo nehotice, a na suđenju mu je svjedok trebao biti Lewis Hamilton, koji je te večeri bio s njim u društvu. No Hamilton se zbog obveza nije pojavio na suđenju i nakon toga je prekinuto njihovo prijateljstvo, a Nijemac ga je nazvao kukavicom.