Automoto
SPORTOVI
Automoto
NJIMA JE ODLIČNO

FOTO Gumene lutke, pivo i zezancija: Pogledajte kako se u Samoboru zabavljaju WRC obožavatelji iz cijelog svijeta

WRC Croatia Rally u punom je mahu, a najsretniji su fanovi koji su pristigli iz doslovno svih krajeva svijeta.

Galerija Reli fanovi u Samoboru - 1 Reli fanovi u Samoboru - 2 Reli fanovi u Samoboru - 3 +30 Reli fanovi u Samoboru - 4

Današnji program WRC Croatia Rallyja održava se u Karlovačkoj i  Zagrebačkoj županiji, a neka centralna točka možemo reći da je grad Samobor. 

Upravo tamo okupio se najveći broj obožavatelja, a sam pogled na njih možemo usporediti s ljudima na nekom glazbenom festivalu. Oni kampiraju, druže se, kuhaju, jedu i piju, a usput uživaju u sportu kojeg obožavaju.

Thierry Neuville WRC Hrvatska: Vodeći Neuville usporedio uvjete na stazi s Monte Carlom divider

Takvi veseli obožavatelji, iz svih krajeva svijeta, nisu mogli promaknuti niti kamerama, a bili su raspoloženi pozirati i time dati dodatno dobar foto materijal.

Nevjerojatna promocija naše države

Vozači se trude pružiti svoje najbolje izvedbe na jednom od najtežih relija u kalendaru, a očito je kako ih obožavatelji nastoje pratiti također u svojim najboljim izdanjima.

Upravo zbog toga je WRC Croatia Rally jedan uistinu sjajan događaj i možemo biti sretni što se održava kod nas.

Kao što vjerojatno znate, svi smještajni kapaciteti u Zagrebu, ali i bližoj okolici su popunjeni, što je samo dodatan znak koliko ovo sve pridonosi turizmu, ali i samoj promociji naše države.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider