Automoto
SPORTOVI
Automoto
Red Bull Kart Fight

Finalni karting okršaj u subotu u Zagrebu - ulaz besplatan!

Nakon mjesec dana otvorenih kvalifikacija, tri kvalifikacijske utrke u Zagrebu i Rijeci te stotine ljubitelja brze vožnje koji su pokušali izboriti svoje mjesto u finalu, samo 30 najboljih vozača 8. lipnja u Karting Areni Zagreb borit će se za naslov hrvatskog Red Bull Kart Fight prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Natjecanje koje amaterskim karting vozačima omogućuje da pokažu svoje vještine za volanom te spretnost i brzinu odmjere s vozačima iz cijelog svijeta uskoro će dobiti hrvatskog majstora kartinga.

Red Bull Kart Fight u subotu će, 8. lipnja u 20:00 sati započeti finalnu utrku koja će odlučiti tko će Hrvatsku ponosno predstavljati na velikom svjetskom finalu.

Prošlogodišnji hrvatski pobjednik Ivan Višak u prosincu je u Bologni Hrvatsku popeo na postolje i kući se vratio s broncom. Ove godine ponovno se plasirao u finale, a hoće li u lov za svjetskim zlatom ići on ili netko drugi, znat ćemo nakon subotnje utrke na Velesajmu, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider