Automoto
SPORTOVI
Automoto

EL CLASICO: Utakmica svih utakmica sa Castrolom sada još bliže

Kad je u pitanju utakmica između dva vječita nogometna rivala, derbi između Real Madrida i Barcelone, svatko želi biti dio tog izuzetnog nogometnog događaja. I sada je sa Castrolom to moguće.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Castrol je više od 100 godina iskustva svjetski dobavljač maziva. Oduvijek posvećuje pažnju zdravlju, sigurnosti i okolišu. Castrol nudi veliki raspon prvoklasnih proizvoda i usluga koje nastoje zadovoljiti svaki zahtjev i potrebu pojedinačne djelatnosti. I kako Castrol Croatia d.o.o. uvijek posvećuje pažnju i svojim korisnicima već dvije godine zaredom omogućava ljubiteljima sporta ogled nogometnog spektakla. Sa nagradnom igrom „El Clasico Mania“, koju Castrol Croatia organizira i ove godine pojedinac može sudjelovati na slijedeći način: nakon obavljene kupovine ili zamjene najmanje 4L bilo kojeg ulja Castrol, ispuni primljeni kupon od prodajnog osoblja na prodajnim mjestima ili u auto servisima. Nagradna igra, koja traje od 31. siječnja 2011. do 31. ožujka 2011. godine odvija se i u Sloveniji, u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Sa sudjelovanjem u nagradnoj igri svaki si pojedinac, nogometni fan ili samo ljubitelj nogometa, povećava mogućnost, da 17. travnja 2011. bude jedan od više 80.000 nogometnih fanova na stadionu Santiago Bernabeu gdje će se održati utakmica svih utakmica Real Madrid - Barcelona. Vječito rivalstvo između dva nogometna velikana je doživljaj koji nogometne fanove nikad ne pušta ravnodušne. I biti dio tog događaja jednostavno nikada ne može biti zaboravljen.

Više informacija o nagradnoj igri saznajte OVDJE

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider