Automoto
SPORTOVI
Automoto
Faliti će nam

Mjesecima se spekuliralo, a sada je službeno: McLaren otpustio jednu od najvećih zvijezda Formule 1

Daniel Ricciardo napušta McLaren na kraju sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Daniel Ricciardo napušta McLaren na kraju ove sezone, iako je to manje-više bilo jasno nakon sve lošijih vožnji Australca koji je redovno gledao momčadskog kolegu ispred sebe.

Danas je i službeno McLaren potvrdio na svojim stranicama da je došlo do sporazumnog raskida ugovora koji je vrijedio još i za sljedeću sezonu.

Alexander Isak Arapi dovode najveće pojačanje u povijesti: Šveđanin kojeg su uspoređivali s Ibrom stiže u Newcastle divider

''Uživao sam u suradnji sa svim ljudima na stazi i u tvornici, baš zbog njih ću se maksimalno potruditi do kraja sezone kako bi ostvarili dobre rezultate. Nikada nisam bio motiviraniji nego sada, da pokažem svima da se mogu natjecati i biti dobar vozač u sportu koji toliko volim, veselim se budućnosti'', rekao je Ricciardo.

Andeas Seidl i Zak Brown imaju pune ruke posla, bolid nije na prošlogodišnjem nivou, a sada se traži i vozač broj dva koji bi se uklopio s Landom Norrisom.

Alonso i Vettel sve zakuhali

Šuška se da će Oscar Piastri zasjesti na poziciju svog sunarodnjaka, a McLaren je napomenuo da će uskoro objaviti ime novog vozača za sljedeću sezonu.

Fernando Alonso i Sebastian Vettel pokrenuli su pravu lavinu na tržištu vozača, naime, nakon što je Vettel odlučio otići u mirovinu, Alonso odlučuje napustiti Alpinu i potpisati za Aston Martin.

Francuska momčad odmah objavljuje da će Piastri voziti za njih u narednoj sezoni, ali na čuđenje svih mladi Australac je odbio poziciju u Alpini očito znajući da se Ricciardu sprema otkaz i da ga čeka mjesto uz Landa Norrisa nagodinu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider