Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Utrka 9. veljače

ZOI Soči: Miller najbrži na treningu spusta, Kostelić 25., a Zrnčić Dim 27.

Američki skijaš 36-godišnji Bode Miller bio je najbrži na današnjen treningu spusta na stazi Rosa Hutor na ZOI u Sočiju, dok je Ivica Kostelić bio na 25. mjestu (+2,44), a Natko Zrnčić Dim na 27. poziciji (+2,52).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milleru su to pete olimpijske igre, a najuspješniji je bio na prošlima 2010. u Vancouveru, gdje je osvojio zlato u superkombinaciji, ispred Ivice Kostelića, zatim srebro u superveleslalomu, te broncu u spustu.

"Nikad nisam imao problema sa samopouzdanjem, jedino je šteta što nema medalja za reultate na treningu. No, ipak je lijepo kad znate da ste odskijali dobro", izjavio Bode Miller, koji se nada da će u Sočiju postati najstariji sudionik u povijesti olimpjskih igara koji je osvojio zlato u alpskom skijanju.

Drugi na treningu bio je Švicarac Patrick Kueng (+0,03), a treće vrijeme ostvario je Austrijanac Matthias Mayer (+0,17), dok je jedan od glavnih favorita Norvežanin Aksel Lund Svindal (+1,21) bio osmi.

Muška utrka spusta na rasporedu je u nedjelju, 9. veljače. (Hina)

Rezultati treninga spusta:

1. Bode Miller (SAD) 2:07,75

2. Patrick Kueng (ŠVI) +0,03

3. Matthias Mayer (AUT) 0,17

4. Marco Sullivan (SAD) 0,51

5. Christof Innerhofer (ITA) 0,69

6. Mauro Caviezel (ŠVI) 0,75

7. Erik Guay (KAN) 0,91

8. Aksel Lund Svindal (NOR) 1,21

8. Max Franz (AUT) 1,21

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider