Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nikada ne biste pogodili

Znate li što je Mirko radio dan prije velikog spektakla u Areni?

Broje se posljednji sati do početka velikog spektakla u Areni, 'Final Fighta', čiju će glavnu borbu večeri od 22 sata UŽIVO prenositi Nova TV i GOL.hr...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kad se u subotu u Areni Zagreb začuje "Wild Boys", dvorana će eksplodirati. Bit će to znak da prema ringu kreće Mirko Filipović, posljednjeg desetljeća najpopularniji hrvatski borac. U ringu će ga čekati Ray Sefo, opasan udarač koji kod suparnika "svjetlo gasi" jednim udarcem.

>> Cro Cop i K-1 zvijezde odradile vaganje: Mirko 12 kg lakši!

>> 'Final Fight': Cro Copa u Areni gledajte UŽIVO na Novoj TV i GOL.hr!

>> Cro Cop i Ray Sefo susreli se na pressici: Netko sigurno pada u Areni!

Premda ga, s obzirom na okolnosti pritiska domaćeg terena, čeka jedan od najtežih K-1 ispita u karijeri, Cro Cop dan prije bio je prilično dobro raspoložen. Kad smo ga pitali kada u subotu namjerava doći u dvoranu, našalio se:

"Najradije bih došao u ponedjeljak. Dakako, moram doći prije prve borbe da si, sukladno mogućim prekidima uvodnih borbi, mogu tempirati bandažiranje i zagrijavanje."

Tko će sve s njim u ring?

"U ring ću samo ja, a u kutu će mi biti Mike Benčić, Kristijan Pejša, Pero Čalić, Stipe Drviš i Enver Šeperović, čovjek koji me najbolje zna istegnuti."

Kad je već o istezanju riječ, za Mirka je bio emotivan trenutak kada je neki dan vidio fotografiju svoje viseće špage na boksačkim vrećama.

"Posljednji put sam takvu špagu napravio, čini mi se, 1991. u našem dvorištu u Privlaci. Tu sam fotografiju nosio sa sobom, ljudi mi nisu vjerovali da to mogu, a mislim me fotografirao moj pokojni otac."

Kako se borba približava, napetost raste, ali ne između Mirka i Raya Sefa nego u glavama boraca pojedinačno. Što je Mirko činio da tu startnu groznicu rastjera?

"Kako nisam imao jutarnji trening, ustao sam nešto kasnije, oko devet, i odveo svoja dva rotvajlera u šetnju. Vodio bih sa sobom i svoja četiri pekinezera, no oni su na "vi" s rotvajlerima. Šetnja sa psima me umiruje." (Agencija VLM)

Glavnu borbu kick-boks spektakla 'Final Fight' u Areni UŽIVO će prenositi Nova TV i GOL.hr večeras nakon 22 sata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati