Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pogledajte video

Cro Cop i K-1 zvijezde odradile vaganje: Mirko 12 kg lakši!

Održano je službeno vaganje 'Final Fight' spektakla čiju glavnu borbu u subotu od 22 sata UŽIVO prenose Nova TV i GOL.hr

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon izravnog prijenosa otvorenog treninga na kojem nije bilo Mirka, u petak je službeno vaganje odradila većina boraca 'Final fight' priredbe.

Najveći najavljivač borbi u povijesti Michael Buffer predstavio je i službenu hostesu 'Final Fight' priredbe - prelijepu Jane Park Smith.

Nakon krenulo je vrlo brzi proces vaganja koji je završio borcima glavne borbe večeri - Cro Copom i Rayom Sefom. Mirko Filipović je na vagi težio 12 kilograma manje od sutrašnjeg suparnika, 108 kg. Sefu je vaga pokazala 120 kg.

Osim što je Sefo 12 kilograma teži, on je i dvije godine stariji. Mirko je pet centimetara viši, ima 23 borbe u kick boksingu 16 pobjeda i sedam poraza. Sefo ima 78 borbi u k-1 i 56 pobjeda. Sefo je i finalist K-1 Grand Prixa 2000. godine, Mirko godinu prije.

Na vagi su prošli svi borci, odnosno sedam prisutnih parova. Nisu se pojavili parovi Marin Došen-Mladen Kujundžić i Agron Preteni-Asi Guy Pacome, a suparnik Igora Jurkovića, Freddy Kemayo stiže u petak navečer.

Rezultati vaganja:

Mirko Filipović – 108kg / Ray Sefo - 120kg
Daniel Ghita – 109kg / Sergej Laščenko - 113kg
Igor Jurković – 101kg / Freddy Kemayo - stiže večeras
Mladen Brestovac – 111kg / Mourad Bouzidi - 97kg
Mladen Kujundžić – x / Marin Došen - x
Agron Petreni – x / Asi Guy Pacome - x
Stefan Jelić – 111kg / Michael Duut - 108kg
Toni Milanović - 91kg / Sahak Parparyan - 91kg
Ivan Posavec – 76,4kg / Miran Fabjan - 76,7kg

U četvrtak se Mirko nije pojavio na treningu

Podsjetimo, glasnogovornik 'Final Fight' priredbe Marko Petrak objavio je jučer na početku otvorenog treninga vijest koja je stigla u posljednji trenutak. Mirko Filipović morao je hitno otputovati u Privlaku kraj Vinkovaca zbog privatnih razloga. Dogodilo se tek pet minuta uoči otvorenog treninga na kojem je trebao biti i hrvatski borac.

>> Cro Cop i Ray Sefo susreli se na pressici: Netko sigurno pada u Areni!

>> Otkrivamo tajnu Van Dammeove špage i Mirkova high-kicka!

Otvoreni trenig održali su jučer tako 'tek' Daniel Ghita i Igor Jurković. Inače, Daniel Ghita je trenutno broj 1 teškaš u svijetu kick-boksa.

Ray Sefo spremno je dijelo autograme i fotografirao se s fanovima koji su dobili ulaznice za otvoreni trening, a Cro Cop se vratio do vaganja.

Naš je novinar upitao Sefu je li možda ozlijeđen.

''Nisam ozlijeđen, malo sam umoran zbog vremenske razlike. Došao sam iz SAD-a u Australiju pa ovdje. Bit ću spreman u subotu za Arenu. Nije važno kako se borac osjeća, kad čuješ zvono sve zaboraviš.

Pitali smo ga i o borcima s Novog Zelanda. Svi su prilično veliki jaki. Sefo se samo nasmijao i dao zanimljivu usporedbu.

''To vam je tako. Hrvatska ima lijepe žene, a Novi Zeland ima velike borce.''

Sefo je pohvalio i hrvatskog borca Igora Jurkovića. ''Pogledao sam Jurkovića, vrlo je brz, čini mi se da je pred njime velika karijera, da ga ne zovu bez razloga Mirkovim nasljednikov'', rekao je Sefo

Glavnu borbu kick-boks spektakla 'Final Fight' u Areni UŽIVO će prenositi Nova TV i GOL.hr u subotu nakon 22 sata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider