Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Svi će biti oduševljeni

Medvjedi će im se na pravi način odužiti za sezonu iz snova!

Medveščak je pripremio pravu poslasticu za svoje vjerne navijače...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utorak 20. ožujka u 19:15 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova KHL MEDVEŠČAK Zagreb organizira već tradicionalno druženje i klizanje s igračima prve momčadi KHL Medveščak Zagreb povodom završetka sezone 2011./2012.

>> Ledena nabijena emocijama: Igrači na rubu suza, navijači ostali u dvorani i oko nje

žOvim druženjem i službeno će završiti prema svim statistikama i pokazateljima najuspješnija Medveščakova EBEL sezona, a bit će to ujedno i svojevrsna zahvala igrača, sportskog tima i vodstva kluba navijačima za fantastičnu potporu tijekom domaćih, ali i gostujućih utakmica, podršku koja već treću sezonu nadmašuje sva očekivanja i oduševljava sve ljubitelje hokejskog sporta u cijelom svijetu.

Svojim navijanjem, ponašanjem, odanošću klubu te sudjelovanjem u brojnim humanitarnim akcijama, navijači zagrebačkih Medvjeda zaslužili su samo pohvale, a ovo druženje je i poziv da u sezonama koje dolaze i dalje budu uz svoje ledene heroje te nastave biti dio najljepše hrvatske sportske priče u posljednje tri godine.

Na početku druženja navijačka udruge SEKTOR B dodijelit će svoje godišnje nagrade za najbolje igrače po izboru članova udruge. Članovi udruge tijekom sezone interno su glasovali za najbolje igrače u kategorijama ‘Nada godine’, 'Igrač godine' i 'Najsrčaniji igrač godine'. Podsjetimo se kako su prijašnjih sezona nagrade 'Igrač godine' pripale Robertu Kristanu i Ryanu Kinasewichu, nagrade 'Nada godine' igračima Mislavu Blagusu i Dominiku Kanaetu, a za najsrčanijeg igrača bili su izabrani Miroslav Brumerčik i Alan Letang.

Ulaz na druženje u Domu sportova je slobodan. U Domu sportova bit će organizirano i iznajmljivanje klizaljki.

Ovo druženje ujedno je i uvod u veliku humanitarnu akciju koju nezavisna navijačka skupina UN – Ujedinjeni navijači Medveščaka priprema za subotu 24. ožujka od 14:00 sati u predvorju Doma sportova. Veliko druženje navijača s plementim ciljem organizirao je u svrhu prikupljanja pomoći za udrugu Svjetlo života (udruga pomaže direktno obitelji u kojima su djeca bez adekvatne roditeljske skrbi, ona koja žive u socijalno ugroženim obiteljima i oboljela djeca), udrugu OKO (udruga roditelja slabovidne i slijepe djece sa multipliciranim poremećajima) i Liga za borbu protiv raka. Organiziran je bogat zabavno-humanitarni program, a svi detalji dostupni su na www.plavimedo.com.hr.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati