Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nisu birali riječi

Sramotno izvrijeđali Antu Kostelića: 'On je senilan i j….. idiot!'

Neki slalomaši na sramotan su način govorili o Anti Kosteliću nakon olimpijske utrke u slalomu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gips je postavio zahtjevnu stazu koju čak 34 skijaša nisu završila. Ivica Kostelić je odmah nakon utrke stao u obranu svog oca, a pridružio mu se i jedan od najboljih slalomaša današnjice Marcel Hirscher koji je danas osvojio srebro.

"U prvoj vožnji sam bio slab, no srećom druga vožnja je bila selektivna pa sam uspio nadoknaditi zaostatak. Kostelić je postavio tešku stazu, no ovo su ipak olimpijske igre, a ne školsko prvenstvo," kazao je Austrijanac.

Matt uzeo zlato, Ivica bez medalje, Gips razbjesnio skijaše!

Ivičin obračun s 'kukoljem' među skijašima: Dečki, naučite se 'šaltati'!

Problema sa stazom nije imao niti brončani Norvežanin Hendrik Kristoffersen, koji je nakon prve vožnje bio na 15. mjestu.

"Prva vožnja je bila jako loša, no drugu sam odradio odlično. Kostelić je postavio zahtjevnu staza, ali to bi trebalo biti normalno za OI.

No, svi ostali su bili zgroženi. Nakon olimpijske utrke u slalomu, tehnički direktor francuske reprezentacije Fabien Saguez oštro je napao Antu Kostelića.

„Danas smo suočeni s velikom frustracijom. Ne krijem moje razočarenje, ali ne prema našim dečkima, oni su dobro odradili svoj posao. Prva vožnja bila je jako dobra. No, stazu u drugoj vožnji postavio je senilan i nesposoban čovjek. Uništio je utrku. Radeći ovakve stvari možda može pronaći poslovne partnere i navijače. Ne znam, ali ja sam iznimno živčan i vrlo bijesan, jer ovo apsolutno nema smisla“, ljutito je utvrdio Saguez za francuske medije.

Slažete li se s Antom i Ivicom?

Ukupno glasova:

Kostelića je žestoko napao i švedski skijaš Andre Myhrer.

„On je jebeni idiot“, doslovce je kazao Myhrer u izjavi za švedske medije.

„Vrijeme je da se konačno umirovi, valjda neće biti na idućoj Olimpijadi. Znao sam da postavlja teške staze, ali ovo je postalo preekstremno. Ovo je zapravo ridikulozno, pitajte bilo koga i dobit ćete isti odgovor“, zaključio je Myhrer u svojem sramotnom ispadu.

Bunio se i Amerikanac Ted Ligety.

"Možda je staza postavljena unutar pravila, no bila je potpuno nesportska. Bila je to bitka iscrpljivanja," rekao je Amerikanac.

Ljutio se i švedski skijaš Jens Byggmark.

"Ovo je totalno bolesno" kazao je Byggmark dodavši: "Druga vožnja je bila parodija.

Njegova sunarodnjakinja Jessica Lindell Vikarby (30) se nada kako će FIS u buduće zabraniti Kosteliću postavljanje staza. "takvo postavljanje staza uništava ovaj sport," poručila je švedska skijašica. (I.M./Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider