Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Otkrio i neke promjene

VIDEO Babić: Bilo je ljutnje, ali pregrubo je da bi se o tome govorilo za TV

Nakon mučenja u prvom poluvremenu, Hrvatska je u nastavku ubacila u brzinu više i lakoćom razbila Bahrein, a nakon utakmice svoje viđenje dao je izbornik Željko Babić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši Hrvatske u subotu su u danskom Herningu u susretu 2. kola kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre pobijedili Bahrein sa 33-22 (14-14).

''Bila je to jako teška utakmica zbog niza razloga. Sigurno da nije ugodno kada igrate neriješeno na poluvremenu s Bahreinom. Rekao sam nešto što sam trebao reći ili više rečenica i u svakom slučaju smo se porazgovarali te odigrali na jednoj normalnoj razini'', izjavio je izbornik Babić reporteru Nove TV Stipi Sladoljevu te nastavio:

''Bilo je ljutnje. Ljutnje je moralo biti jer sam u tom trenutku procijenio da ih ne možemo potaknuti nego na taj način. Tako da sam to i napravio, međutim, to je pregrubo da bi se o tome govorilo na televiziji. To je ipak za svlačionicu.''

Naš najbolji igrač protiv Bahreina bio je sjajni Ivan Pešić koji je završio utakmicu s čak 18 obrana. To je veliki dobitak za reprezentaciju jer ga nije bilo na zadnjoj smotri u Poljskoj.

''Svakako bih čestitao Ivanu, bio je igrač utakmice i pomogao nam je da izvučemo ovu utakmicu. Pokazao je jednu stabilnost i kvalitetu i sigurno je to dobitak za budućnost.

Za susret s Norveškom očekuju se nove promjene u sastavu, a među onima koji bi trebao dobiti priliku je i Ivan Slišković.

''Ovdje je jedan tehnički problem što imate jako malo vremena i ne znamo je li to ono što mi stvarno očekujemo. Mi ćemo sigurno promijeniti određenog igrača, jer imamo problema u momčadi. Bit će sigurno jako zanimljivo i jako teško. Ali napravit ćemo zamjene u momčadi jer nam treba svježa krv, dodatna energija i koncentracija svega. Ovo je nedovoljno, ovo nije dobro. Ako sve bude u redu, Slišković će sigurno upasti u momčad, ali ući će i još jedan igrač'', otkrio je Babić.

Hrvatskih 11 golova viška važno je za nedjeljni dvoboj protiv Norveške, koja je protiv Bahreina slavila sa šest pogodaka razlike (35-29).

''Ja ne prognoziram nikada, znam da će utakmica biti jako teška, dinamična i zanimljiva. Ono što mi ne smijemo dozvoliti je da nas Norveška pobijedi u angažmanu, disciplini i vjeri. A ovo ostalo neka pobijede'', zaključio je hrvatski izbornik.

U nedjelju u 18 sati gledajte izravni prijenos odlučujuće utakmice protiv Norveške na Doma TV-u i putem LIVE STREAMA na GOL.hr-u!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider