Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Očito je da me diskriminiraju'

Silikoni uništili perspektivnu boksačicu

Britanska boksačica htjela je da njene grudi izgledaju veće i bujnije, ali na kraju su stvari za njezinu perspektivnu karijeru ispale loše. Sarah Blewden je 25-godišnji bivši model, a sada i bivša boksačica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sanjala je Olimpijske igre u svojoj zemlji, u Londonu. No doktori su 'ubili' san upozorivši je da brojni udarci u njene grudi, koje je iznjedrila prije šest godina, mogu naškoditi njenom zdravlju.

Sarah je inače bivši model koji se boksom počeo baviti iz rekreativnih razloga. Ubrzo je svima u dvorani postalo jasno da je Sarah 'djevojka od milijun dolara'.

Ne znam kakav bi to udarac trebao biti da probije implantant, njega se može npr. probušiti nožem

- Duje Ostojić, plastični kirurg
Vrlo perspektivna, opasna i lijepa. Veto na njezin nastup su potaknuti liječničkim dijagnozama stavili čelnici britanske amaterske boksačke organizacije. Organizacija striktno zabranjuje silikone u ringu.

>> VIDEO: Ruska teniska ljepotica u punom sjaju!

'Očito je da me diskriminiraju, ali boriti ću se za svoja prava da u budućnosti i duge djevojke sa silikonima ne bi imale ovakve probleme. Moj kirurg mi je rekao da nije ranjivija od ostalih žena zbog njezinih grudi, a one i nisu enormne nego samo proporcionalne mome tijelu', izjavila je Sarah za 'Mirror'.

Da vidimo koliko je Sarah u pravu nazvali smo Dr. Duju Ostojića jednoga od najpoznatijih hrvatskih plastičnih kirurga i upoznali ga sa slučajem.

'Njezine grudi su od kohezivnog gela koji može biti anatomski ili kruškoliki. U tom slučaju postoji opasnost. Može joj se okrenuti implantant, a ako bi tijekom godina dobila puno udaraca, moglo bi doći do nekih podlijeva ili hematoma. Ako je implantant okrugli, onda nema problema. Inače, ne znam kakav bi to udarac trebao biti da probije implantant, njega se može npr. probušiti nožem', kazao nam je Dr. Ostojić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider