Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Spas za prolaz dalje?

Zagreb traži ponavljanje utakmice s Dinamom iz Minska

Rukometaši Zagreb Croatia Osiguranja poraženi su na domaćem parketu zagrebačke Arene od Dinama iz Minska 25-23, u utakmici 8. kola skupine D Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, nakon utakmice „zagrebaši“ su se žalili na materijalnu povredu pravila rukometne igre i traže ponavljanje utakmice, barem je tako najavio Zoran Gobac, generalni menadžer Zagreba.

>> Zagreb izgubio od Dinama: Za prolaz dalje mora pobijediti Barcu!

U 25. minuti isključen je igrač Dinama Čepulis. Isti igrač kasnije ulazi u igru, a Bjelorusi u tom napadu postižu pogodak iz cepelina. Suci i delegat EHF-a nisu intervenirali, pa se utakmica nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

Dinamo je pobjedom barem privremeno preskočio Füchse Berlin na drugom mjestu ljestvice, dok je Zagreb ostao prikovan za dno uoči posljednja dva kola (Barcelona u gostima i Kadetten kod kuće). Jasno je da bi Zagreb imao puno veće šanse za prolaz dalje ako se utakmice s Dinamom ponovi i ako, naravno, u toj utakmici pobjedi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider