Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Gobac poput Mamića

Zagreb svladao Meškov i izborio finale SEHA lige!

Rukometaši Zagreb Croatia osiguranja prvi su finalisti SEHA lige. U polufinalu su u Skoplju svladali bjeloruski Meškov 31:29...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebaši su loše otvorili susret, gubili i po četiri razlike pa je Meškov na odmor otišao s minimalnom prednošću. No, Zagrebaši se u nastavku bude i s raspoloženim Ivićem na golu do 44. minute prelaze u vodstvo 23:20. Nakon toga Zagreb osam minuta prije kraja odlazi na plus pet, čime je pitanje pobjednika bilo riješeno.

Najraspoloženiji danas bio je Stepančić sa sedam, dok je Horvat zabio šest golova. Ilić je skupio deset obrana. Kod Meškova je najbolji bio Ljubo Vukić, nekadašnji igrač Zagreba koji je zabio 10 komada.

U drugom polufinalu sastaju se dva makedonska kluba, Metalurg i Vardar. Zagreb će finale igrati u nedjelju u 19 sati. (TS)

Goluža na utakmici

Kamere su na tribinama snimile i Slavka Golužu, bivšeg trenera Zagreba. Zoran Gobac tijekom poluvremena spustio se u svlačionicu i očito dobro motivirao igrače. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider