Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ovečkin za pobjedu

Washington slavio nakon penala, Carolina u produžetku

Washington Capitalsi su nakon izvođenja kaznenih udaraca sa 3-2 pobijedili Toronto Maple Leafse, a pobjednički gol zabio je Alex Ovečkin.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nicklas Backstrom je izjednačio na 2-2 sekundu prije kraja regularnog dijela utakmice. Prva tri igrača svakog tima su promašila svoje kaznene udarce prije nego je Ovečkin svladao vratara Maple Leafsa Jamesa Reimera. Vratar Capitalsa Braden Holtby je nakon toga zaustavio udarac Nazema Kadrija i zapečatio pobjedu za Washington.

Poveli su Maple Leafsi u prvoj trećini pogotkom Daniela Winnika. U drugoj je trećini izjednačio Ovečkin, a u zadnjoj nakon nešto manje od deset minuta igfre drugi gol za Toronto zabio je James van Riemsdyk. Vratar Toronta Reimer je obranio u porazu 29 udaraca prema svojim vratima dok je Holtyby upisao 23 obrane.

Carolina Hurricanes su nakon produžetka pobijedili Ottawa Senatorse sa 3-2. Pobjednički gol zabio je Jordan Staal. Utakmicu je u produžetak odveo Jeff Skinner koji je drugi izjednačujući pogodak za Carolinu postigao 3.3 sekunde prije kraja regularnog dijela utakmice.

Vratar Senatorsa Andrew Hammond je obranio 43 udarca prema svojim vratima. Alex Chiasson i Chris Wideman su zabili golove u razmaku od 4 i pol minute za vodstvo Senatorsa od 2-1 u drugoj trećini. Prvi gol za Carolinu zabio je Justin Faulk u drugioj trećini. Vratar Hurricanesa Cam Ward imao je 19 obrana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider