Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dat će sve od sebe

Vujović uoči rukometnog spektakla: 'Odigrat ćemo svoju najbolju utakmicu'

Trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb Veselin Vujović u utorak je na konferenciji za novinare u dvorani Kutije šibica najavio da će njegovi igrači u četvrtak u prvoj utakmici EHF Lige prvaka protiv njemačkog Kiela odigrati svoju najbolju utakmicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Odigrat ćemo našu najbolju utakmicu protiv Kiela i ako to bude dovoljno za pobjedu, pobijedit ćemo", rekao je Vujović i naglasio da Kiel dočekuju u dobroj atmosferi I u dobrom ambijentu.

"Zadnje pripremne utakmice su bile dobre, igrali smo čvrsto u obrani. Nakon utakmice protiv NEXE-a nismo znali što se dogodilo, ali smo potvrdili dobru formu u Brestu", kazao je.

Vujović nije isključio ni mogućnost poraza, ali je naglasio da će njegovi igrači dati sve od sebe na terenu, iako neki rukometaši imaju zdravstvenih problema, a Luka Šebetić distorziju zgloba.

"Imamo šanse dobiti Kiel i ta bi nam pobjeda dobro došla na početku Lige prvaka", zaključio je Vujović.

Jedan od glavnih Igrača PPD-a Luka Stepančić obećao je borbenost koja je momčad krasila prošle sezone.

"Mogu obećati borbenost koja nas je krasila prošle sezone i priželjkujemo da se ponovi atmosfera od prošle godine", rekao je Stepančić. "Ljudi nas na cesti već pitaju s kojom razlikom ćemo pobijediti Kiel, ali kažem da ne treba ići tako daleko. Kiel nije momčad kakva je bila prošle sezone, ali oni su ipak osvojili njemačko prvenstvo", naglasio je dodajući da bi u Ligu prvaka bilo lijepo krenuti s pobjedom kao u SEHA ligi.

Vujović se osvrnuo na riječi hrvatskog rukometnog reprezentativca člana Kiela Domagoja Duvnjaka koji je rekao da je PPD favorit u toj utakmici.

"Kiel je pravi favorit, ali velika je čast da nas klub koji ima proračun od 12-13 milijuna eura respektira", kazao je na kraju Vujović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider