Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Tamnoputi napadač

VIDEO Sjajna proslava hokejaša s dirljivom životnom pričom

Momčad Narvika u subotu je u ogledu druge norveške hokejaške lige pobijedila Viking s 8:3. Navijači su zbog pobjede imali razloga za slavlje, ali vrhunac večeri dogodio se po završetku utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada su igrači obje momčadi već bili na putu prema svojim svlačionicama, Narvikov napadač Adrian Alvarstein osjetio je potrebu priuštiti gledateljima dodatnu zabavu. 'Otkačio' se na taktove hita Trumpsta, vrlo popularnog u skandinavskim zemljama, kojeg potpisuje australski DJ i glazbeni producent James Contiez, te demonstrirao svoje plesne vještine. Njegova točka razgalila je gledatelje...

"Kada ljudi čuju ovu pjesmu, trebali bi zaplesati ovako kako sam im pokazao", rekao je Alvarstein, koji je očito uvježbavao svoje plesne pokrete.

"Ja ne plešem baš puno, ali mogu obećati da ću uvježbati taj ples do kraja sezone", našalio se Narvikov švedski trener Magnus Skogfält.

Alvarstein je rođen 1991. godine u Svaziju, državi na jugu Afrike. Bo je ostavljen kao novorođenče na stubama crkve s još uvijek netaknutom pupčanom vrpcom. Poslan je u sirotište, a na kraju ga je usvojila žena iz Norveške koja nije mogla imati djece. Kao klinac je počeo klizati, a hokej na višoj razini je počeo igrati sa 16 godina...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider