Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veliko dostignuće

VIDEO Pogledajte gol kojim je sjajni Rus ispisao povijest

Aleksander Ovečkin je sinoć sa 484. pogotkom postignutim u karijeri postao je najbolji strijelac upovijesti NHL-a rođen u Rusiji, ali su njegovi Washington Capitalsi ipak izgubili od Dallas Starsa sa 2-3.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aleksander Ovečkin je za jedan gol prestigao Sergeja Fedorova, a svoj 484.gol zabio je za 2-2 u zadnjoj trećini utakmice koja je igrana u Verizon centru.

Poveo je Dallas pogotkom Tylera Seguina, a na 1-1 je izjednačio Nicklas Backstrom. U drugoj trećini nije pao ni jedan gol, dok su u zadnjoj trećini golove za Dallas zabili Cody Eakin i Jasson Spezza.

Dallas je sa 16 pobjeda i 32 boda zasjeo na vrh Zapadne konferencije.

San Jose Sharks su u gostima bili bolji od Philadelphia Flyersa sa 1-0 nakon produžetka i tom im je peta uzastopna pobjeda u gostima. Pobjednika je u četvrtoj minuti produžetka odlučio Melker Karlsson. Vratar San Josea Martin Jones je treći put ove sezone utakmicu završio bez primljenog gola.

Arizona Coyotes su sa 3-2 slavili protiv vodeće momčadi Atlantske divizije Montreal Canadiensa. Strijelci za Coyotes bili su Martin Hanzal, Shan Doan i Oliver Ekman-Larsson. Pogotke za Montreal postiglis u Max Pacioretty i Dale Weise.

Sedmu pobjedu zaredom upisali su Anaheim Ducks koji su sa 3-1 svladali Florida Pantherse pogocima Cama Fowlera, Andrewa Coglianija i Jakoba Silfverberga. Jedini gol za Pantherse zabio je Aleksandwer Barkov.

Boston Bruinsi su na krilima Louija Erikssona, koji je sinoć upisao treći hat-trick u karijeri, sa 4-2 pobijedili Minnesota Wild. Četvrti gol za Boston zabio je Brad Marchand, dok su strijelci za Minnesotu bili Jason Zucker i Jason Schroeder.

Hokejaši Pittsburgh Penguinsa su sa 4-3 bili bolji od Colorado Avalanche, Ottawa Senatorsi su sa 3-0 pobijedili zadnje iz Istočne konferencije Columbus Blue Jackets, a vratar Craig Anderson je prvi put ove sezone i 30. put u karijeri obranio svih 25 udaraca prema svojim vratima. Dva je gola za Ottawu zabio Erik Karlsson i to u razmaku od manje od dvije minute, a treći Kyle Turris, 42 sekunde prije kraja.

Tampa Bay Lightning je sa 2-1 pobijedila najbolju momčad Metropolitanske divizije New York Rangers koji su nakon devet pobjeda upisali prvi poraz. St. Louis Blues je pogotkom Alexa Steena pobijedio Buffalo Sabres sa 3-2 u izvođenju kaznenih udaraca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider