Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
tvorac zg čuda

Bliži li se rukometna bajka Zagreba kraju? Vujović dobio 'nemoralne' ponude

Još jedna odlična sezona PPD Zagreba nije mogla proći nezamijećeno u rukometnom svijetu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba, ponosan je na sezonu koja je iza njega. Sezonu u kojoj je s objektivno puno slabijom momčadi došao do četvrtfinala Lige prvaka, trećeg mjesta u SEHA Gazprom ligi i gotovo je sigurno da će osvojiti domaći kup i prvenstvo.

U redu, sve su to ista dostignuća kao i lani, no s velikom razlikom: lani je Zagreb u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka izgubio u Barceloni s 22 pogotka razlike, dok je ove sezone odigrao 32:32 u Parizu. Bez obzira na to što će na kraju sezone otići Filip Ivić (Kielce) i Luka Stepančić (PSG), “plinari” bi po pričama trebali biti puno jači. I bilo bi lijepo kada bi ih i treću sezonu vodio Veselin Vujović.

''Imam ugovor na još jednu sezonu, ali s klauzulom da mogu otići ako dobijem bolju ponudu. A ponuda, hvala Bogu, ima. Gotovo me svaki dan zove šeik iz katarskog kluba Al Sadda i pod svaku cijenu želi me dovesti. Ne pita za cijenu. Zovu me iz Irana. Čelnici njihova saveza rekli su mi da sam ispišem svotu na čeku'', kaže Vujović.

Bilo je i ponuda iz Europe?

''Naravno. Odbio sam poljsku Wislu iz Plocka i španjolsku La Rioju. U igri je još jedan klub zvučna imena, ali ne bih sada to iznosio u javnost. Barem ne dok ne razgovaram s čelnicima PPD Zagreba. A oni zasad nisu dogovorili termin sastanka. Naravno da bih volio ostati, dečki su sjajni, ali ne ovisi sve o meni'', istaknuo je Vujović.

Naravno da su Vujovićevi rezultati odjeknuli u Europi i da je zahvaljujući tim rezultatima skočila cijena stručnjaka koji je “zapalio” rukometnu Hrvatsku i Zagreb. I bilo bi lijepo da se suradnja nastavi jer novi PPD Zagreb u sljedećoj sezoni sigurno može napasti plasman na završni turnir Lige prvaka.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider