Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
imali +3

Raspad sistema iz Zagreba sada još više boli: PPD prijetio moćnom PSG-u

Rukometaši PPD Zagreba junački su se oprostili od Lige prvaka remijem kod favorita za osvajanje ovog natjecanja - PSG-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši PPD Zagreba odigrali su protiv moćnog PSG-a 32-32 (13-16) u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, ali su u svom oproštajnom nastupu od ovosezonskog nastupa u elitnom klupskom natjecanju propustili veliku priliku za pobjedu.

Naime, momčad Veselina Vujovića u posljednje je tri minute ušla s tri pogotka prednosti (32-29), ali gol Luke Šebetića ostao je zadnji što su ga rukometaši hrvatskog prvaka uspjeli postići na gostovanju u Parizu. S dva pogotka Hansena i jednim Abaloa domaća je momčad uspjela na kraju izbjeći poraz.

Prolaz PSG-a na Final Four nije bio upitan nakon zagrebačkih 28-20, ali 'zagrebaši' su u Parizu pokazali da se, čak i u oslabljenom sastavu, mogu nositi sa zvijezdama PSG-a. Nažalost, promašaji Šebetića i Kovačevića u posljednje dvije minute utakmice odnijele su mogućnost za vrijednu pobjedu.

Kapetan Zlatko Horvat je s osam pogodaka bio najbolji strijelac PPD Zagreba. Šest golova postigao je Tin Kontrec, a po pet Leon Šušnja, Luka Šebetić i Stipe Mandalinić.

Strijelce PSG-a je sa sedam pogodaka predvodio Ukrajinac Sergiy Onofryienko, a po pet su postigli Nikola Karabatić i Mikkel Hansen. Nekadašnji kapetan hrvatske reprezentacije Igor Vori postigao je četiri pogotka za Parižane koji su se pridružili poljskom Kielceu, njemačkom Kielu i mađarskom Veszpremu na završnom turniru Lige prvaka, kojem će 28. i 29. svibnja domaćin biti njemački Koeln.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider